MEDYA KÖŞESİ

Güneri Civaoğlu önce şoke etti sonra sansürü yedi!

İsmail Cem TV Ödülleri gecesine damgasını vuran aslında ne Ezel'di ne de Aşk-ı memnu. Güneri Civaoğlu törende yapığı konuşmayla herkesi şaşırttı!

Güneri Civaoğlu önce şoke etti sonra sansürü yedi!
GAZETECİLER.COM
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen İsmail Cem TV Ödülleri gecesine damgasını vuran aslında ne Ezel'di ne de Aşk-ı memnu. Milliyet yazarı Güneri Civaoğlu törende aldığı özel ödül vesilesiyle yaptığı konuşmayla gecenin unutulmazları arasına girdi.

Civaoğlu, AKP hükümetine çattığı konuşmasında CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a övgüler dizerken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de çaktı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, zamanında Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı rektör olarak atamadığını dile getiren Civaoğlu ardından İsmail Cem hakkında konuşmaya başladı. İşte burada ipler koptu.

'İsmail Cem uğradığı ihanet olmasaydı bugün başbakandı' diyen Milliyet yazarı iyice coştu. Kanaltürk ekranlarından canlı yayınlanan törende Civaoğlu'nun konuşması bitmek bilmedi. Kanaltürk'ün konuşmanın ortasında reklama gitmesi de 'sansür' iddialarına sebep oldu. Civaoğlu'nun ne demek istediği bile tam anlaşılamadı. Ama sansür iddiaları Civaoğlu'nun söylemek istediklerinden daha çok akılda kaldı.

'Sansür' iddiaları Twitter'da da tartışma konusu oldu. Özellikle Ahmet Hakan'ın yorumu hayli ilginçti.

AHMET HAKAN
ne oluyor ya... güneri civaoğlu gerilla lideri falan mı olmaya karar verdi?

ÖMÜR GEDİK
Kanalturk toreni sansurledi. Guneri civaoglu nun konusmasini kestiler.

BİROL GÜVEN
guneri bey uzun konustu herhalde ondandir. Ismail Cem I anlatti.

BİROL GÜVEN
Cumhurbaskaninin antalya belediye baskanini rektor olarak atamadigini şoylemis

MEHMET ALİ ILICAK
Türkiye'de ilk dizi yarışmasını 4 sene evvel Beyaz İnci ismiyle bendeniz yapmıştım.ATV canlı yayınlamıştı ve sansür yoktu.

İŞTE CİVAOĞLU'NUN TÖRENDEKİ KONUŞMASINDAN BİR BÖLÜM:





GECEDE KİM HANGİ ÖDÜLÜ ALDI?
TÖRENDEN ÇARPICI NOTLAR
DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN...
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar