MEDYA KÖŞESİ

Günde 5 saat evlilik programı mı olur?

"Zuhal Topal ve Esra Erol hanımefendilerin aslında kanallarında yatıp kalkmalarında bir sakınca yok." Sina Koloğlu izdivaç programlarına çattı...

Günde 5 saat evlilik programı mı olur?
GAZETECİLER.COM
Gündüz ekranını adeta esir alan izdivaç programları eleştiri almaya devam ediyor. Milliyet gazetesinin TV yazarı Sina Koloğlu ise bu kez izdivaç programlarının sadece içeriğini değil süresini de eleştirdi.

Milliyet yazarı '5 saat evlilik programı mı olur?' diye isyan etmiş:

İçimden “Yuhunuz” demek geldi. Her açıdan. Bu durumda Zuhal Topal ve Esra Erol hanımefendilerin aslında kanallarında yatıp kalkmalarında bir sakınca yok. Beş saat canlı yayın... Saat 14. 30 civarında başlayıp Ana Haber Bülteni’ne kadar evlendirme resmi geçidi yaşanıyor. Abukluğun önde gidenlerini seyrediyoruz.

Bu televizyon cephesi. Peki izleyici cephesi nasıl?  Dedikodu, komşu çekiştirmesi, bir kilo mandalina fiyatı, okula giden çocuğun derdi, akşam gelecek kocanın suratı, tencerede kaynayan yemeğin sokağa yayılan kokusu eşliğinde izleyici gayet memnun olmalı ki değerli televizyon kanalları dayamışlar bu programları. “Ayol kızın evlenmeden önce ilişkisi varmış abuuu”, “Karısının üzerine iki kuma getiren amca yeni eş arıyor duydun mu kıız?”

Evlendirme programları aileleri de oluşmuş, birbirlerine kenetlenmiş durumdalar. Haftanın dört günü sabah kalkıp süslenip püslenip stüdyoya gidiş. Akşam ortalama saat 20.00 gibi eve dönüş. Adaylar, akıl veren konuklar, psikologlar, falcılar ne ararsanız var.
ÇOK OKUNANLAR