MEDYA KÖŞESİ

Gül'ü güldüren Şamil Tayyar esprisi

Önce Erkan Tan, söz aldı ardından da önerisini söyledi! Tan'ın Tayyar ile ilgili bu önerisi kahkahalara neden oldu!

Gül'ü güldüren Şamil Tayyar esprisi

GAZETECİLER.COM - Cumhurbaşkanı Gül, TÜBİTAK Bilim Ödülü sahipleri için Çankaya Köşkü'nde düzenlenen resepsiyonda gazetecilerle kahkaha ve espri dolu bir sohbet yaptı. Sohbetin ana konusu da Şamil Tayyar'ın aldığı hapis cezasıydı.

TV8 program yapımcısı Erkan Tan, "Sayın Cumhurbaşkanım, Şamil Tayyar'a da TÜBİTAK Bilim Hizmet Ödülü verilmesi gerekirdi." dedi. Cumhurbaşkanı'nın "Niye verecekmişiz." demesi üzerine Erkan Tan, Bilim Ödül Töreni'nde ödül alanların neden ödül aldıklarının uzun ve teknik ifadelerin ardından 'üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle' biten cümleye atıf yaparak, "Organizmadaki Ergenekon virüsünün manyetik rezonans ve gazetecilik teknikleriyle tespit edilmesi konusundaki üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle" dedi.

HAPİS CEZASI DOĞRUDAN CUMHURBAŞKANI YAPAR

Cumhurbaşkanı Gül ise gülerek Erkan Tan'a "TÜBİTAK'a öner bakalım." cevabını verdi. Bununla da yetinmeyen ve Şamil Tayyar'ın hapis cezasını hatırlatan Tan, "Efendim, 3 ay hapis yatan Başbakan oluyor, Şamil Tayyar 35 ay hapis cezası aldı, yatarsa cumhurbaşkanı olabilir mi?" diye espri yaptı. Gül ise Şamil Tayyar'a dönerek "Yabana atma." diye takıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yazdığı 'Ergenekon' kitabı nedeniyle önceki gün 1 yıl 8 ay hapse mahkûm edilen Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar'a, "Geçmiş olsun, olur böyle şeyler, canını sıkma." dedi. Tayyar'a daha önce de 1 yıl 3 ay hapis cezası verilmişti.
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar