MEDYA KÖŞESİ

Gülme komşuna gelir başına

Fatih Altaylı, Ergun Babahan’ı Sabah’ta iken kıyasıya eleştirmişti. Şimdi ise aynı duruma kendi düştü.

Gülme komşuna gelir başına



Gazeteciler.com/ÖZEL 

Sabah gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ergun Babahan’ı patron-iktidar baskısıyla eleman alıyor diye eleştiren Altaylı, Ciner Medya Grubu Başkanı ve Turgay Ciner’in hem avukatı hem de sağ kolu olan Kenan Tekdağ’ın Nihal Bengisu Karaca’yı Habertürk’e transfer etmesi ile kendisinin de aynı duruma düştüğünün farkında mı acaba?

Olayın nasıl geliştiğini Karaca’nın kendi kaleminden öğrenelim:

‘’... Balçiçek Pamir’le birlikte Kenan Tekdağ’ın davetine icabet ettik. Havadan sudan basın dünyasınddan laflarken söz köşe yazarı-gazete ilişkilerine geldi. ‘’Köşe yazarı gazetesine Katolik nikahı ile bağlı olmak ister, ama aslında en iyi ihtimalle bu ilişki uzatmalı nişanlılığa benzer’ demiş bulundum. Kenan Tekdağ, taşı gediğinie koydu. ‘’Biz sizi uzun zamandır takip ediyoruz Nihal Hanım, Ciner grubuyla biz uzatmalı nişanlışıa ne dersiniz?. ‘’Benim Tükran Şoray kurallarım var’ dedim. Tekdağ’ın cevabı şöyle oldu: ‘E, biz de Öncer Somer değiliz.’’

Karaca’nın kafasındaki soru işaretlerini de gideren Tekdağ, en sonunda Zaman’ın sevilen yazarını Habertürk’te yazmaya ikna etmiş.

Ee, hani patronlar işe karışmayacaktı? 

Babahan, Sabah'ta eleman alırken patron sözü dinliyordu da Altaylı şimdi Habertürk'te kimin sözünü dinliyor?

Ha, diyeceksiniz ki ''Canım, Karaca'yı Altaylı da istemiştir muhakkak,'' tabii ki... Ama o zaman aynı şey Babahan için de geçerli olamaz mıydı?

Fatih Altaylı'ya, ''Ne zaman adam oluruz,'' köşesinde aşağıdaki özlü sözü de yazmasını öneriyoruz.

Başkalarını eleştirip yargılarken, bir gün aynı durumun içine kendimizin de düşebileceğini gördüğümüz zaman.



 

İlgili yazı: Nihal Bengisu Karaca'nın kafasındaki soru işareti

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar