MEDYA KÖŞESİ

Gökçek'ten Özdemir'e Twitter tekzibi

5N 1K'ya konuk olan Gökçek, yer yer zor durumda kaldı bazen de Cüneyt Özdemir'i zor durumda bıraktı.

Gökçek'ten Özdemir'e Twitter tekzibi
GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranları Melih Gökçek'in canlı yayın şovuna sahne oldu. 5N 1K'ya konuk olan Gökçek, yer yer zor durumda kaldı bazen de Cüneyt Özdemir'i zor durumda bıraktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yoğun kar yağışı sonucu Ankara'da hayatın durması nedeniyle gelen eleştirileri yanıtladı. Cüneyt Özdemir'e ait dipnottv sitesindeki bir habere dikkat çeken Gökçek canlı yayında tekzipte bulundu. Gökçek, Twitter'daki bir ifadesini değiştirilerek manşete taşıdığı için dipnottv'yi eleştirirken Cüneyt Özdemir özür dilemek zorunda kaldı. Özdemir 'o haberi yapan arkadaşı bizzat uyaracağım' dedi.

TWİTTER MİSİLLEMESİ

Özdemir, Gökçek'in tekzibinden sonra Twitter'da yaşadıkları bir gerilimi hatırlattı. Gökçek'in Twitter'da kendisine küfür edilen bir tweet'i sayfasında paylaştığını söyleyen Özdemir konuğunu o konuda kırgın olduğunu söyledi. Gökçek ise bunu kötü niyetle yapmadığını, kişisel amacının olmadığını söyledi.

"17 SENE OLDU BIKMADINIZ MI?"

Özdemir ile Gökçek arasındaki tatlı sert atışmalar program boyunca ilginç diyaloglara neden olurken Özdemir, konuğuna 17 yıldır belediye başkanı olduğunu hatırlattı. Özdemir 'Sayın Gökçek 17 yıl oldu bıkmadınız mı bırakmayacak mısınız?' diye sordu. Gökçek ise halinden memnun olduğunu ve bir dönem daha görev yapmak istediğini söyledi.


ÇOK OKUNANLAR