MEDYA KÖŞESİ

Gökçek'ten Ankara'da 'Twitter' sokağı sözü!

Gökçek, gece geç saatlere kadar “06melihgokcek” rumuzuyla Twitter’daki takipçileriyle mesajlaşıyor ve ilginç diyaloglar yaşanıyor.

Gökçek'ten Ankara'da 'Twitter' sokağı sözü!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir takipçisinin 'Ankara'da bir caddeye Twiter ismi verilsin' önerisini kabul ederek, "Bu konuyu meclise getirelim, Ankara'da bir cadde veya sokağa Twiter ismi verilecek" yanıtını verdi.

1 hafta önce Twiter'a katılan Gökçek, 5 gündür gece geç saatlere kadar bilgisayarın başında takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. Bir vatandaşın Gökçek'e 'Sayın Gökçek artık Ankara'da bir caddeye Twiter ismini verir misiniz?' sorusuna Gökçek, "Olur, belediye meclisine teklif edeceğim, hangi sokak veya caddeye bu ismi vereceğimizi bir anketle tespit edelim" yanıtını verdi.

İşte Gökçek ve takipçisi arasındaki o diyalog:

FKoparan: Artık Ankara'da bir sokağa "twitter" ismi verirsiniz..

06melihgokcek: Olur, belediye meclisine teklif edeceğim. Hangi sokak veya caddeye bu ismi vereceğimizi bir anketle tespit edelim...

FKoparan: Kızılay'da sakarya vardı… oraya verebilirsiniz.gençlere uyar :)

06melihgokcek: Siz tekliflerinizi isim ve telefonunuzu vererek özel kaleme bildirin. 5052000. Ancak halen ismi olan cadde ve sokakların isimlerini değiştiremeyiz.

FKoparan: O zaman yeni bir kasaba kuralım... Demokrasilerde çareler tükenmez :)

06melihgokcek:  Taleplerinizi isimsiz veya numaralı sokak ve caddeler için yapabilirsiniz. Gelecek teklifleri Kızılayda Anket TIR'ında oylarız...

ÇOK OKUNANLAR