MEDYA KÖŞESİ

Gıcık olan okurunu daha da sinir etti!

Herkes sevişiyor senin gibi gözüme sokmuyor diyen okur mektubuna Ayşe Arman yine bir sevişme hikayesiyle cevap verdi

Gıcık olan okurunu daha da sinir etti!
GAZETECİLER.COM - Hürriyet gazetesinin tabu deviren köşe yazarı Ayşe Arman, okuyucusunun kendisini yerden yere vuran  mailine verdiği cevapla yine çok konuşulacak.

Arman, sevişmeni gözümüze sokuyorsun, yapmacık mutluluk pozları veriyorsun diyen okurunun mailine, yine bir sevişme hikayesiyle cevap verdi.

İşte Arman'a gelen o okuyucu maili ve Arman'ın okuruna cevabı:

İŞTE "HERKES SEKS YAPIYOR" DİYEN OKUR MAİLİ...

Son zamanlarda ağır gıcık olmaya başladım yazdıklarına. Özellikle Trump Towers'taki daireyi gördükten sonra. Fazla suni geliyor anlatmaya ve gözümüze sokmaya çalıştığın hayatın. Kimse bu kadar mutlu olamaz! Herkesin mutlaka derdi, tasası vardır. Aksi, doğaya, dualite'ye aykırıdır. Herkes seks yapıyorken, çoğu kadının bir kocası, çocuğu varken özetle bu, son derece doğal bir şeyken, senin, kendininkileri bu denli okurun gözüne sokmanın altında başka bir şeyleri gizleme isteğinin yattığı kanaatindeyim. Hadi okura yutturdun diyelim, aynaya baktığında gördüğünü de kandırmaya mı çalışıyorsun... (Didem B.)

VE ARMAN'IN DAHA DA GICIK EDECEK YANITI

"Bana ne gıcık oluyorsun? Kendi hayatına özen göster - Ne yapmamı istiyorsun? Bir daire döşerken etrafa mutsuz ve somurtan fotoğraflar koymamı mı?" diyen Arman, köşesinde okurunu daha da gıcık edecek şu yanıtı verdi:

"Yatak odasına iç çamaşırı koymam mı seni sinir etti? Kelepçe koymam mı? Biz kelepçeyle sevişmiyoruz. Eskiden denemiştik. Gülmekten sevişemedik, vazgeçtik. O, oyuncak! Gerçeği temsil etmiyor. Bir oyun, ti'ye alma, dalga geçme aracı. Her zaman kırmızı donlar da giymiyorum sevişirken, o da temsili.

Zaten bu aralar Alya bizimle uyuyor, sevişmek için kendimizi banyoya kilitlememiz gerekiyor, Beyrut'ta da öyle yaptık, bak o da eğlenceli oluyor.

Görüyor musun, ben bunda da olumlu bir şey bulabiliyorum. Şikâyet etmek yerine, bundan keyif alıyorum. Kafam böyle benim. Belki senden farkım bu. Sana göre daha safım belki de sır bu. Ama şimdi, sen buna da kızarsın.

SENDEN FARKIM 'NEDEN MUTLU?' DİYE SORMUYORUM

"Böyle kafa olmaz, yalan söylüyor!" dersin. Derdim yok değil, var, kafamda hayata geçirmek istediğim bir sürü şey var, o kadar çok işe bölündüm ki, yetişemiyorum. Sürekli kendimi zorluyorum, yoruluyorum. Ama bunlar da dert değil, gerçek derdim yok Allah'a şükür. Sağlıklıyım, sevdiklerim yanımda. Allah dert vermesin.

Senden farkım, kimse hakkında, "Neden mutlu? Neden gereğinden daha mutlu? Neden, neden, neden?" diye sormuyorum. Sen de sorma. Onun yerine kendi hayatına özen göster. Kafayı kötüye çalıştırmak zarar verir. Mutsuz eder adamı. Sonra hırs içinde böyle mail'ler döşenmeye başlarsın...

ÇOK OKUNANLAR