MEDYA KÖŞESİ

General eşleri Baransu'ya fena saydırdı

General eşlerinden Mehmet Baransu'ya sert tepki. Çetin Doğan'ın eşi Taraf muhabirine fena saydırdı: O küçücük beyniyle düşünüyor...

General eşleri Baransu'ya fena saydırdı
GAZETECİLER.COM
Balyoz
 davasındaki toplu tutuklama kararıyla ekranlarda boy göstermeye başlayan general eşleri bu kez CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'e konuk oldular.

General eşleri davanın dayanaksız olduğunu, eşlerinin masumiyetlerine inandıklarını söylediler. Medyanın da tarıtşma konusu olduğu programa Çetin Doğan'ın eşi Nigün Doğan'ın Mehmet Baransu için söyledikleri damga vurdu.

Nigün Doğan, Baransu'nun Çetin Doğan'ın özel bir hastaneden rapor almasını 'tutuklanacağını biliyordu' diye yorumladığını söyledi ve açtı ağzını yumdu gözünü.



Nigün Doğan: Mehmet Baransu, Çetin Doğan'ı kendi gibi mi görüyor? İddaname daha çıkmadan biz neyle suçlandığımız Baransu'nun kitabından okuduk.

Cüneyt Özdemir: Ama savcılarda belgeleri ondan aldılar.

Nigün Doğan: Neden O'na gitti o zaman? Adresi savcılık değil midir? Düşünün ki emniyeten biri Çetin Paşa'yı arayacak, 'tutulama yapacağız sen hastaneden rapor al' diyecek öyle mi? Baransu bunu mu düşünüyor küçücük beyniyle?

Cüneyt Özdemir: Peki söz hakkı doğurmayalım.
ÇOK OKUNANLAR