MEDYA KÖŞESİ

Gazetecilerin yeni uğrak mekanı!

İzzet Çapa'nın mekanları iş yapar, tabiri caizse açıldığı anda 'in' olur. Ülkenin tüm güçlü simaları en azından bir kez de olsa İzzet'in konuğu olur.

Gazetecilerin yeni uğrak mekanı!

İzzet Çapa yeni bir açarda tutmaz mı? Tabii ki tutar... Çapa'nın yeni mekanı Perestroyka gazetecilerin uğrak mekanı oldu. Akşam gazetesi yazarı Tuğçe Tatari mekana gitti... Neredeyse tüm gazetecileri orada gördü...

(...) Biraz önce İclal Aydın'la karşılaşmamdan bahsettim ya, aynı gece başka bir masada Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan'la yemek yiyordu. Ergun Babahan barda arkadaşlarıyla sohbet ediyor, Cüneyt Özdemir uzun zamandır görmediği dostlarıyla selamlaşıyor, Güneri Cıvaoğlu eğlenceli bir akşam geçiriyor ve Sanem Altan, Altan ailesinin mensuplarıyla mönüden ne yemek seçeceğine karar vermeye çalışıyordu. Sizce de hayli ilginç bir medya ilgisi yok mu mekana? Aklıma gelen tek cevap İzzet Çapa'nın bu isimler üzerinde yarattığı güven duygusu. Orada canınızı sıkacak, tadınızı kaçıracak, size yanlış gelecek bir şey yaşamanız neredeyse imkansız. Sadece ünlüler veya gazeteciler için de geçerli değil bu. Çapa müşterilerine kendini iyi ve önemli hissettirme, sonsuz konfor yaratma uzmanı. Sanırım bundan sonra gazete 'köşe'lerinde başlayan polemiklerin devamı Perestroyka karşılaşmalarında devam edecek!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar