MEDYA KÖŞESİ

Gazeteciler.com Star yazarını bunalıma soktu

Kafa Dengi bu hafta kendi moderatörlerinden Selahattin Yusuf'la kafa buldu. Meğer, bir haberimiz Yusuf'u bunalıma sokmuş!

Gazeteciler.com Star yazarını bunalıma soktu
GAZETECİLER.COM
24 ekranlarının alternatif programlarından Kafa Dengi bu hafta kendi moderatörlerinden Selahattin Yusuf'la kafa buldu. Yusuf yine 24 ekranlarında hazıladığı bir başka programla gündeme gelmişti. 'Söz Kampüsten İçeri' adlı gençlik programında yaşanan kavga medya sitelerinde geniş yer bulmuştu.

Medya sitelerinin gündemine girdiği için Kafa Dengi'nin diğer moderatörleri Tarık Tufan ve Sırrı Süreyya Önder tarafından ti'ye alınan
Yusuf'un hisettikleri de hayli ilginç. Star yazarı o haberimiz üstüne geçmiş olsun mesajları bile almış.



Tarık Tufan: İnternette gördüm ben de. Bir baktım Selahattin! Şunu düşündüm ama: 'Ya adam o kadar program yaptı, birbirinden önemli konular üzerine. Hiç biri gündem olmadı ama o genç arkadaş sağolsun o gün ortalığı velveleye verince gündeme geldi'.

Peki bir nesneleşme durumu hissetin mi Selahattin bu durum karşısında?

Selahattin Yusuf: Çok farklı bir durum tabi. Ben sinemadan çıktım, Haşmet Babaoğlu'ndan mesaj geldi. 'Geçmiş olsun' diye. Ama filmin etkisi altında olduğum için anlamadım da mesajı. Sonra kendime gelince anladım. Ben bu işlerden anlamam da. Hiç alışık değilim. İnternet falan yani. Bir baktım GAZETECİLER.COM'da yazıyor. Video görüntüsü de koymuşlar. Ben yarım saat boyunca bağırıyorum işte 'arkadaşlar bir saniye!' diye.

Tarık Tufan: Meclis idare amiri gibiydi Selahattin.

Sırrı Süreyya Önder: Bak bu demokrat tavrını sürdür. Bir saniye arkadaşlar diyorsun bunlar oluyor...

İŞTE O HABER
Deneme
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar