MEDYA KÖŞESİ

Fox TV'nin ekran yüzü Sözcü'ye yazar oldu

Fox TV'de hafta sonu "Çalar Saat" programını sunan Murat Güloğlu, Sözcü Gazetesi'nde yazar oldu.

Fox TV'nin ekran yüzü Sözcü'ye yazar oldu
Sözcü'nün Pazar ekinde yazacak olan o isim, gündem, sosyal yaşam, life style dünyası, gezi, kültür ve sanat gelişmeleriyle ilgili görüşlerini aktaracak.
 
Fox TV'de her hafta sonu sabah haberleriyle izleyici karşısına çıkan "Çalar Saat" programı sunucusu Murat Güloğlu, Sözcü gazetesinin yazar kadrosuna dahil oldu.

Sözcü'nün Pazar ekinde yazacak olan Güloğlu, gündem, sosyal yaşam, life style dünyası, gezi, kültür ve sanat gelişmeleriyle ilgili görüşlerini aktaracak.

Güloğlu'nun ilk yazısı bugün yayınlandı. İşte yazısı:

Bir yıldır aramızda yoksun. Kim olduğunu, nereden gelip nereye gittiğini, ne olmak istediğini bilmiyorum. Hayatının en güzel, belki de kaygısız zamanlarındaydın. Heyecanlıydın biliyorum. Seninle ilgili haberleri her sunuşumda bir yumru gelip oturuyor boğazıma. Düğümleniyorum. Vahşice katledildin. O son anlarını düşünmek bile zul geliyor, hayali bile ürpertiyor. Sen bir ya da bir kaç cani aramızdan aldı kopardı. Yaşasaydın belki de hiç tanımayacaktım seni ama yolumuz sevgiden geçiyordu, bir gün bir yerde mutlaka buluşurduk seninle. Sen bizim canımızdın, Özgecan'ımızdın. Senden sonra pek bir şey değişmedi Özgecan. Kadın cinayetleri daha fazla arttı belki ama şunu bil ki sen bir milatsın. Senin gibi insan olanlar, bedeninde masum bir kalp taşıyanlar için... Nur içinde yat kardeşim. Şuna çok eminim ki; cennetten buradaki cehennemi izliyorsun. Ve bizler için çok üzülüyorsundur. Sen nur içinde yat Özgecan.

ÇOK OKUNANLAR