MEDYA KÖŞESİ

FOX spikerinden TRT'ye şok suçlama!

Fatih Portakal, TRT'de bir programa davet edildiğini ama sakıncalılar listesinde olduğunun anlaşılmasıyla davetin geri çekildiğini söyledi.

FOX spikerinden TRT'ye şok suçlama!
GAZETECİLER.COM
FOX spikeri Fatih Portakal'dan TRT'ye canlı yayında ilginç bir suçlama geldi. Deneyimli haberci TRT'de yayınlanan Sosyal Medya programına davet edildiğini ama sonrasında TRT'nin 'sakıncalılar listesinde' olduğu için bu davetin geri çekildiğini söyledi.

FOX spikeri, TRT'nin boykotu nedeniyle mesai arkadaşlarının kendisini "sakıncalı portakal" ilan ettiğini söyleyerek olayı tiye alırken davet edildiği programda giymek için aldığı pahalı gömleğin de böylece elinde patladığını da ekledi. Portakal, kurumun kendisine yönelik amborgo uyguladığını söylerken "daha da TRT'ye gitmem" diyerek son noktayı koydu.

"TRT'den aradılar ve Fatih Bey sizi kabul edemiyoruz' dediler. Çok fazla bir açıklama yapmadılar ama anladığım kadarıyla TRT beni sakıncalılar listesine almış. Bize böyle bir ambargo konmuş... Üzüldüm, gerçekten gücüme gitti. Hakediyor muyum diye düşündüm, haketmediğime karar verdim. Ama kendi taktirleridir... Daha da TRT'ye gitmem..."

ÇOK OKUNANLAR