MEDYA KÖŞESİ

<font color='#FF0000'>Sırrı Süreyya'dan Yalan Dünya geyiği...</font>

Sırrı Süreyya Önder, Yalan Dünya dizisinin oyuncularından Olgun Şimşek'in açıklamalarına karşılık 'selahattin Çakaler' geyiği yaptı.

<font color='#FF0000'>Sırrı Süreyya'dan Yalan Dünya geyiği...</font>
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranlarında konuşan Sırrı Süreyya Önder, Yalan Dünya dizisinin oyuncularından Olgun Şimşek'in açıklamalarına karşılık 'selahattin Çakaler' geyiği yaptı. Şimşek, dizideki karakteri Sırrı Süreyya'dan öğrendiği şiveyle konuşturduğunu açıklamıştı.

Ünlü Taraf'a verdiği röportajda dizinin karakterlerinden Selahattin Çakaler'i canlandırırken kullandığı Adıyaman şivesinde Sırrı Süreyya'dan esinlendiğini söylemişti. Ece Üner'in sorusu üzerine konuşan Sırrı Süreyya, "Herkes ihbar ederdi zaten, 'Olgun sen yokken senin taklidini yapıyor'" dedi.

"Olgun benim kardeşim arkadaşım dostum. Bunun geyiği aramızda daha öncede yapılırdı. Herkes ihbar ederdi zaten, 'Olgun sen yokken senin taklidini yapıyor' derlerdi. Dizi başladığında ben de merak ediyordum. Ben mutfaktayken başladı ve salondan kendi sesimi duydum. Baktım ki Olgun konuşuyor... O kadar başarılı... Aradım tebrik ettim. Millet diyor ki 'en çakal karaktere senin taklidini yapıyor'. Bir karakteri bu yanını tartışmayacak kadar olgun olmalıyız. Zaten Olgun'un oyunculuğuna hayrandım, bir kat daha hayran oldu..."

ÇOK OKUNANLAR