MEDYA KÖŞESİ

Fikret Kuşkan dizilerin joker oyuncusu oldu!

Dizi sektörünün en popüler oyuncuları arasında yer alan Fikret Kuşkan bir diziden diğerine geçerek adeta sektörün jokeri haline geldi.

Fikret Kuşkan dizilerin joker oyuncusu oldu!
GAZETECİLER.COM
Dizi sektörünün en popüler oyuncuları arasında yer alan Fikret Kuşkan bir diziden diğerine geçerek adeta sektörün jokeri haline geldi. Ünlü oyuncunun şimdi de Hanımın Çiftliği için geçiyor. Sabah yazarı Yüksel Altuğ da konuyu gündemine almış bugün.

En iyi yedek

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk'ten söz etmeyeceğim. Yerli dizilerin "en iyi yedeği" konumuz. Aslında Fikret Kuşkan gibi muhteşem yetenekli, karizmatik, iyi eğitimli bir oyuncuya "yedek" demeye gönlüm el vermiyor ama baksanıza, hep "maçın ortasında" oyuna giriyor. "Parmaklıklar Ardında"nın kadrosuna sürpriz bir şekilde katıldıktan sonra dizinin reytinglerinde gözle görülür bir yükseliş yaşanmış, özellikle hanımların ilgisi artmıştı.

Kuşkan şimdi de "Hanımın Çiftliği" dizisine transfer oluyor. Onu, milletvekilliğinden istifa ettikten sonra Adana'ya yerleşip, Güllü'ye kur yapan cezbedici bir karakter olarak izleyeceğiz. Muzaffer'in (Mehmet Aslantuğ) ölümüyle ortaya çıkan "karizma boşluğunu" doldurur mu bilmem ama diziye ayrı bir renk ve canlılık katacağı kesin. Peki Fikret Kuşkan neden yedek kulübesinden oyuna katılıyor? Acaba "Bıçak Sırtı" gibi son yılların en iddialı ve akılda kalıcı dizilerinden birinin Reyting Hazretleri önünde diz çökmesi gözünü korkutmuş olabilir mi? Doğru ya, "tutmuş diziler"in "garantisi" varken, insan niye bıçak sırtında dolaşsın ki?

YÜKSEL AYTUĞ / SABAH

Yorumlar