MEDYA KÖŞESİ

Feyzioğlu, Bugün yazarını çileden çıkarttı!

Habertürk ekranlarında Bugün yazarı Gültekin Avcı ile Metin Fevzioğlu arasındaki tutuklu vekilleri tartışmasında çarpıcı diyaglar yaşandı.

Feyzioğlu, Bugün yazarını çileden çıkarttı!
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın modere ettiği Türkiye'nin Nabzı gecenin en ilginç polemiklerinden birine sahne oldu. Bugün yazarı Gültekin Avcı ile Metin Feyzioğlu arasındaki tutuklu vekilleri tartışmasında çarpıcı diyaglar yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz'ın modere ettiği Türkiye'nin Nabzı sinilerin gerildiği bir Bugün yazarı ve emekli savcı Gültekin Avcı tutuklu milletvekilleri krizinde mahkeme kararının doğru olduğunu söylerken tepki çeken bir hukuk yorumu yaptı. Mahkemenin 'kuvvetli suç şüphesi' durumunda sanığı tutuklayabileceğini savunan Avcı bunun tek başına tutuklama için yeterli olduğunu iddia etti. Diyarbakır Barosu Başkanı Mehmet Emin Aktar ile ile Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu'nun itiraz edince stüdyoda ilginç bir tartışma yaşandı. Avcı'nın iddiasını 'Vah vah' diyerek karşılayan Fevzioğlu davranışları ve sözleriyle Bugün yazarını fena sinirlendirdi.

Gültekin Avcı: Tiyatro yapmayı bırakın...

Metin Feyzioğlu: Ne tiyatrosu kuvvetli suç şüphesi nasıl olur da tek başına tutuklama gerelçesi olabilir? Vah.. vah...

Gültekin Avcı: Siz ağlamaya devam edin...

Metin Feyzioğlu: Ağlamıyorum, sizin halinize üzülüyorum, vah vah...