MEDYA KÖŞESİ

'Fettah Tamince onları at, beni işe al'

Ahmet Hakan, Akif Beki ve Mustafa Karaalioğlu'nun peşinde! Bu ikiliyi, Ferit Şahenk'in uçağıyla Beşiktaş maçını izlemeye giderken görmüş ve...

'Fettah Tamince onları at, beni işe al'

GAZETECİLER.COM
Star Gazetesi'nin müstear yazarı Kudret Köseoğlu'nun 'kimler' olduğunu Gazeteciler.com ortaya çıkarmıştı.
Mustafa Karaalioğlu ve kankisi Akif Beki'nin o köşeyi himayeleri altına aldığını, yazdıkları ilk yazının arkasından patlatıp gündemi sarsmıştık.
Kudret Köseoğlu (Mustafa Karaalioğlu ve Akif Beki) pazartesi günleri o köşede yazdıkları için, önümüzdeki pazartesi de yazmaya devam edecekler mi bilemiyoruz.
Bu konuyu tekrar açmamızın nedeni Ahmet Hakan'ın bugünkü makalesi...
Akif Beki, Mustafa Karaalioğlu ve Fehmi Koru'ya çakmış bugün!
'Ne yaparken görüldüler'
başlığı altında Mustafa Karaalioğlu ve Akif Beki'nin, Doğuş Grubu'nun (Ferit Şahenk) uçağına binerek Beşiktaş maçına gittiklerini anlatmış.
Gazete ve TV'lerinin tiraj ve reytingleri yerlerde sürünürken, Kudret Köseoğlu'nun ikiye bölünerek, Beşiktaş maçında keyif çatmasını eleştirmiş.
Hatta bu ne 'kıyak' bir iş diyerek Fettah Tamince'ye de çağrıda bulunmuş.
Hatırlarsanız Fehmi Koru bir dönem Aydın Doğan konulu yazılarında 'Onları at beni al' demeye getirmişti. Şimdi misilleme zamanı demek ki. Hakan da, Karaalioğlu ve Beki'nin çalıştıkları kurumların ortağı Fettah Tamince'ya seslenmiş:
"Fettah Bey! Onları at, beni al..."

İşte Ahmet Hakan'ın yazısının o bölümü:

AKİF İLE MUSTAFA

Yönettikleri gazete ve televizyonu bir tarafa bırakıp, Doğuş Grubu’nun uçağına atlayarak Beşiktaş maçına giderken... (Ben de böyle kıyak bir işte çalışmak istiyorum... Fettah Bey! Onları at, beni al...)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar