MEDYA KÖŞESİ

Fener'den canlı yayında şok öneri

Mehmet Ali Aydınlar'ın konuk olduğu Teke Tek, Nihat Özdemir programa telefonla katılınca gergin anlara sahne oldu...

Fener'den canlı yayında şok öneri
GAZETECİLER.COM
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın konuk olduğu Teke Tek'te gergin anlar yaşandı. Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Aydınlar, TFF'nin kararını savunurken programa telefonla katılan Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özdemir açtı ağzını yumdu gözünü.

TFF'nin UEFA'nın direktifi doğrultusunda Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarından men etmesi üzerine kopan fırtına Teke Tek'i de karıştırdı. Nihat Özdemir'in TFF'yi ve Başkan Aydınlar'ı topa tuttması stüdyoda gergin diyaloglara sahne oldu.

Nihat Özdemir: Federasyon’un izlediği yol yol değildir. TFF, köşe yazarlarının etkisinde kalmıştır. Dün Ali Koç ile beni Aydınlar odasına çağırdı ve bu yazının haksız bir yazı olduğunu kendisine bildirdik. UEFA'nın sıfır tolerans prensibi sadece Fenerbahçe için mi geçerli? Bu toleransın aşılması için Sayın Aydınlar'ın bir tereddütü var mıdır? Biz federasyona güvendik ancak 3 Temmuz'dan bu yana Federasyon'un izlediği yol yol değil. Aydınlar’dan rica ediyorum Fenerbahçe’yi küme düşürsün. Varsa öyle bir şey düşürün bizi, Bank Asya’da şerefimizle oynar şampiyon oluruz. Mehmet Ali Aydınlar'a oy veren bir çok insan gibi bizde olan biten karşısında dehşet içinde kaldık. Mahkemelerde açılan davaların yüzde 56'sı beraatla sonuçlanıyor. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe  de beraat edecek. İşte o zaman TFF yetkilileri ne diyecek, ne cevap verecek merak ediyoruz. TFF burada Türk adaletine güvenmeli ve mahkeme kararını esas alan bir tutum içinde olmalıydı.

Mehmet Ali Aydınlar: Şaşkınlık içindeyim. Bu bence tribüne oynamaktır. Ben o kulübe yıllarca hizmet ettim. Şu söylenenleri ne ben ne yönetim hak etmedi. Ben en büyük eleştirileri Fenerbahçeli olduğum için aldım. Fenerbahçe Başkanvekilinin açıklamalarını hayretle izledim. Sanki kararı ben verdim. Sanki UEFA'da savunmadım. Çok ayıp. Sanki biz savunmamışız gibi bir davranışın içindeymişiz gibi. Şunu da merak ediyorum. Böyle bir şeyle yürümek doğru mu? Bir an önce kararın verilmesi daha iyi değil mi? Ligten atma talebiyle olmuyor. Burada birtakım prosedürler var. Beni suçlayan kulüp başkanları Nihat Bey'in açıklamalarını dinledikten sonra ne düşündüklerini merak ediyorum.

MEHMET ALİ AYDINLAR'IN TEKE TEK'TE
YAPTIĞI AÇIKLAMALAR