MEDYA KÖŞESİ

Fenerbahçeliler bu yazıları konuşuyor

Fenerbahçelilerin dilindeki iddiayı artık yazarlar da dillendiriyor. Deniliyor ki tüm bu operasyon Aziz Yıldırım içindi.

Fenerbahçeliler bu yazıları konuşuyor

GAZETECİLER.COM - TFF'nin aldığı karara gelen üç yorum dikkat çekici. Star'dan Ergun Babahan, Hürriyet'ten Yalçın Doğan ile Radikal'den Kenan Başaran aynı kanaatte birleşmiş:
"Şike operasyonu Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonu"...

Ergun Babahan TFF'nin aldığı karar ile ayaklanan şüphesini açıkça dillendiriyor. Diyor ki:

AZİZ YILDIRIM'IN BAŞINI KOPARMA OPERASYONU

"Görülen o ki, bazı merkezler Aziz Yıldırım’ın kafasının koparılması ama kurumsal olarak Fenerbahçe’nin bu işten sıyırmasına karar vermiş. Hukukun içine başka hesaplar girmiş durumda.

Başka türlü şikeyi tespit için yeterli delil olmadan Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na verilmesi izah edilemez.

ASIL AMAÇ AZİZ YILDIRIM

Amacın Aziz Yıldırım’ı Fenerbahçe’den ve Türkiye futbolundan kazımak olduğu açık. Bazıları için bu amaç doğru olabilir ama hukukun bu amaç için kullanılması vahimdir. Gelişmeler hem futbola, hem de adalete gölge düşürür nitelikte."

Yazının tamamı için

AZİZ GİTTİ YAPI PAYDOS

Şike operasyonunun Aziz Yıldırım'a yönelik olduğu yönündeki iddialara Radikal yazarı Kenan Başaran da inanmaya başladı. Sebebi de TFF'nin aldığı karar elbette. Başaran diyor ki:

"TFF, bir yandan 'savunmasız olmaz' diyerek topu yargıya atıyor, öte yandan da Aziz Yıldırım ve diğer tutukluların ipini çekiyor! E bu yargısız infaz değil mi?
"Hedef Aziz Yıldınm'm kellesi" iddialarını gel de şimdi yabana at.

(...)  Benim kanaatimse oluşmuştur: "Aziz Yıldırım'ın fişi çekildi, yapı paydos". Yani kabak 'kişiler'in başına patladı. İddianame gelince de "Mahkeme kararı çıksın" denilecek. Yani Fizan'a kadar yolu var. Bence, "Kendinden şüphesi olan kendi kendini küme düşürsün" olsun bitsin!.. (Yazının tamamı için )

AZİZ YILDIRIM GİTTİ ŞİKE BİTTİ

Hürriyet'ten Yalçın Doğan da aynı kanaati şu cümlelerle dile getiriyor:

TFF kendi içinde etik kurul oluşturarak, mahkemeden dosyaları getirip inceletiyor. “Kapılar kilitli, kimse giremez” hikayeleri. Aniden “savunma var, yok, hukuk öyle, böyle” nakaratına giriliyor. Bütün bu fırtına yoksa Aziz Yıldırım meselesi mi?

Yazının tamamı için