MEDYA KÖŞESİ

Fatmagül ve Kerim bu kez sarmaş dolaş!

Yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' seyirciden eleştiri alırken sosyal medyada beklenen fırtınayı kopartmadı...

Fatmagül ve Kerim bu kez sarmaş dolaş!
 GAZETECİLER.COM
Kanal D'nin ağır topları sırayla ekrana dönerken sıra 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'ye geldi. Kerim'i cezaevine göndererek sezonu kapatan dizi ekrana döndüğü gece Kerim'in özgürlük biletinin ilk ipuçlarını verdi.

Dizinin 40.bölümünde Vural’ı öldürmekle suçlanan Kerim cezaevinde günleri sayarken, Fatmagüller de avukat Kadir’in evine taşınırlar.

Mukaddes de affedilmiş evin kapısı ona da açılmıştır ama onu kolay kolay kabul etmeyeceklerdir. Mustafa da bir gölge gibi Fatmagül’ün peşindedir. Yaşaranlar büyük mali krizle uğraşırken Selim de Meltem’in Mustafa ile yaşadığı ilişkinin intikamını alma peşindedir.

KERİMİN ÇIKIŞ BİLETİ BELLİ OLDU

Kerim’i hapisten kurtaracak tek kişi vardır: Olay yerinde Vural’ı ve arabasıyla uzaklaşan Kerim’i gören  Asu…Gerçek katil Mustafa, Asu’nun Kerim’in suçsuzluğunu kanıtlamasına engel olmak için ona yakınlaşır. Asu Mustafa’nın bu oyununa gelecek mi, yoksa Kerim’i hapishaneden kurtararak  Fatmagül’e olan vicdan borcunu ödeyecek mi? Bu soru gelecek hafta yanıtını bulacak. Fragmandaki düğün sahnesi ise Kerim'in dışarı çıkacağı gelecek bölümlerde yayınlanacak anlaşılan.

Kerim ile Fatmagül'ün cezaevindeki açık görüşte biraraya geldiği ilk bölümde ikilinin arasındaki bütün buzların eridiği, yeni sezonda daha güçlü ve yakın bir ilişkinin yaşanacağı görüldü. İlk bölüm için sönük kalan dizi Kerim'in cezaevinden çıkış yolu ve Fatmagül'ün verdiği umut dışında durağan bir başlangıç yaptı.

[photos]

TWİTTER VE SÖZLÜKLERDE NELER KONUŞULDU?

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' sanal alemde beklediği ilgiyi toplayamadı. Dizinin ilk bölümünde zayıf kaldığı yönünde eleştiriler göze çarparken Twitter'da ve sözlüklerde diğer dizilere göre daha az reaksiyon aldı. Dizinin ilk bölümü tempo sorunu nedeniyle seyirciye sadece yeni sezon için umut vermekle yetindi.

Twitter'da Erol Köse yine hayli sivri yorumlarla Fatmagül gündemine dahil oldu. İşte Köse'nin Fatmagül yorumları:

FATMAGÜL AÇIKLADI:KUZEYİN DE GÜNEYİN DE ÜZERİMDE HASSAS EMEKLERİ VAR

KIVANÇ BU DİZİDE OYNASA MUKADDES BAYRAM EDERDİ.ANLADIN SEN ONU ....

MUKADDES FOREVER...ÇILGIN YENGE

FATMAGÜL İYİSİN HOŞSUN AMA BİR BİHTER ZİYAGİL DEĞİLSİN