GÜNDEM

Fatih Selek'ten 'yeni darbe' iddialarına sert tepki: Ahmaklık...

Durup dururken kendimizi darbe söylentileri içinde bulduğumuzu söyleyen Türkiye yazarı Fatih Selek, darbeci kafaların yüzyıllardır var olduğunu ve bundan sonra da olacağını ifade etti.

Fatih Selek'ten 'yeni darbe' iddialarına sert tepki: Ahmaklık...

Son günlerde yeni darbe olacağı iddiaları konuşuluyor. Türkiye yazarı Fatih Selek de bu durumu eleştirdi ve "Kimse kusura bakmasın buluttan nem kapıp toplum huzurunu kaçırarak darbecilerin arayıp da bulamadığı zemini hazırlamak, hiçbir şey olmayacakmış gibi kulak asmamaktan daha büyük ahmaklık..." dedi.

Darbe ahmaklığı
 
Durup dururken kendimizi darbe söylentilerinin içinde bulduk yine.
CIA ile bağlantılı bir kuruluşun raporuyla başlayan tartışmaya Cumhurbaşkanı bile dâhil oldu ve bir soru üzerine “15 Temmuz’daki cevabı alırlar” dedi.
Otuz altı padişahın on ikisinin darbe ile tahttan indirildiği, Başbakanın idama gönderildiği bu ülkede darbeci kafa yüzyıllardır var oldu olacaktır.
CHP’nin akıl hocası konumundaki yapı, demokrasi dışı yollarla iktidarı ele geçime hayaliyle yanıp tutuşmuştur, yine tutuşacaktır.
Fakat “darbe olacak, birileri harekete geçti” diyerek ortalığı ayağa kaldırmanın da âlemi yok. Kimse kusura bakmasın buluttan nem kapıp toplum huzurunu kaçırarak darbecilerin arayıp da bulamadığı zemini hazırlamak, hiçbir şey olmayacakmış gibi kulak asmamaktan daha büyük ahmaklık...
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum
MİSAFİR

AKP NİN SOROSU. BAŞKAN OLUNCA HERŞEY DÜZELECEK EKONOMİ UÇACAK TÜRKİYE Yİ KİMSE TUTAMAYACAK DOLAR 2-3 TL LERE KADAR İNECEKTİ. MERKEZ BANKASININ KEFEN PARASINA DAHİ EL KOYDUNUZ NE BÜTÇE AÇIĞINDAKİ YÜKSELMEYİ DURDURABİLDİNİZ NEDE DOVİZDEKİ YÜKSELİŞİ. 19 SENEDE YAT VE SAT MANTIĞI İLE BUGÜNÜN İFLASININ MİMARI OLDUNUZ. BUNU MİLLETE İZAH EDEMEYİNCE TEKRAR MAĞDUR LİMANI ARAMA İÇİNE GİRDİNİZ. YETİŞ DARBE YETİŞ BU SEFER TUTMAYACAK. 31 MARTTA İSTANBULDA ÇOK FENA DEŞİFRE OLDUNUZ MİLLİ İRADEYE KASTEDECEK KADAR İLERİ GİTTİNİZ. İNŞALLAH BU MİLLET DAHA OKKALI BİR TOKAT DAHA ATACAK SİZLERE. PELİKAN ÖRGÜTÜ VE ONUN KURUCUSU VE LİDERİ MİLLİ İRADE KARŞISINDA HESAPLARI TUTMAYACAK !!!!!!!!!!!!!

1 0 cevapla
MİLLİ İRADE YÖNETİME EL KOYACAK !!!!!!!!!

EĞER DARBE İLE KASTEDİLEN AKP VE TAYYİP ERDOĞANIN İKTİDARI KAYBETMESİ İSE YANİ KASTEDİLEN ŞEY BU İSE EVET İDDİALAR DOĞRU ÇÜNKÜ MİLLET BU SEFER ONU VE ÖRGÜTÜ OLAN PELİKANI GÖNDERMEYE KARARLI.

1 0 cevapla
Close menu