MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı, Pelin Batu'yu çıldırtacak!

Teke Tek Özel'de dün gece Pelin Batu çok fena ti'ye alındı. Murat Bardakçı'nın da kahkahalarıyla eşlik ettiği Fatih Altaylı, Pelin Batu'yu çıldırtacak.

Fatih Altaylı, Pelin Batu'yu çıldırtacak!
GAZETECİLER.COM
Pelin Batu'nun Habertürk ekranlarında maruz kaldığı işkence seansları sürüyor! Hem de artık kendisi ekranda değilken de seanslar devam ediyor. Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın hazırlayıp sunduğu Teke Tek Özel'de dün gece Pelin Batu çok fena ti'ye alındı.

Programın kapanışını yapan Altaylı, Batu'nun Tarihin Arka Odası'nda yaşadıklarıyla dalgasını geçmekten çekinmedi. Murat Bardakçı'nın da kahkahalarıyla eşlik ettiği Altaylı, Pelin Batu'yu çıldırtacak şeyler söyledi.

Altaylı, Pelin Batu'nun babası emekli büyükelçi İnal Batu'nun bir gün stüdyoyu basıp Bardakçı'ya tekme tokat dalacağını söyledi.

'Bu program yüzünden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde mahkum olmazsak ben de hiç bir şey bilmiyorum. Ben bir insana böyle bir eziyet edildiğini görmedim. Bir gün babası gelecek dövecek sizi. Sayın Büyükelçim girecek tekme tokat dövecek sizi benden söylemesi.'

İŞTE ALTAYLI VE BARDAKÇI'NIN BATU'YLA DALGA GEÇTİĞİ ANLAR


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum