MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı Doğan'ın SPK sırrını yazdı!

Doğan Grubu'nun SPK ziyaretine bu denli öfkelenmesi ortada bir 'acayiplik' olduğunu gösterdi! Altaylı acayipliğin ne olduğunu yazdı!

Fatih Altaylı Doğan'ın SPK sırrını yazdı!

Sanırım, Sevilay Yükselir ve Doğan Grubu arasında Ajanlık poelmiğini hepiniz biliyorsunuz... Sevilay Yükselir Taha Akyol'un peşine düştü SPK'ya gittiğini gördü..  Milliyet Sevilay Yükselir'i Ajanlıkla suçladı ya işte o oalydan bahsediyorum... İşte bu polemiğe Sevilay Yükselir'in eski ekran ortağı Fatih Altaylı da katıldı.. Ona göre Doğan Grubu bu sıradan olaydan büyük "nem kaptı. Bu da gösterdi ki, bu ziyaret düşündüğümüz gibi "sıradan" bir ziyaret değil...

- (...) Sıradan ziyaretlerin ortaya çıkması kimseyi kızdırmaz.

Yani bir adamın akşam evine gitmesinin belgelenmesi o adamı kızdırmaz.

Ama akşam metresinin evine giderken yakalanırsa öfkelenir.

Doğan Grubu'nun SPK ziyaretine bu denli öfkelenmesi ortada bir "acayiplik" olduğunu gösterdi, ama yine de durumu tam olarak anlayamadık.

Ta ki, Doğan Grubu'nun kağıt alımlarıyla ilgili olarak SPK yönetiminin yaptığı suç duyurusunu, mahkeme, "Siz araştırın" diyerek SPK'ya iade edinceye kadar.

İşte o zaman Sevilay'ın ortaya çıkardığı SPK ziyaretinin Doğan Grubu'nu niye bu kadar kızdırdığını, Sevilay'ın neden ajanlıkla suçlandığını anladık.
Hele bir de SPK'nin yeni Başkanı'nın kayınpederinin Aydın Doğan'ın eski ortağı olduğu da ortaya çıkınca, "Ziyaret" iyice bir anlam kazandı.

Bunun ne getirip ne götüreceğini önümüzdeki günlerde daha iyi göreceğiz...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar