MEDYA KÖŞESİ

Ezel'den kafa karıştıran final sahnesi!

Ezel, final bölümüyle izleyenlerine veda ederken, senaristler final sahnesindeki muamma ile izleyenlere adeta ikinci bir Lost sendromu yaşattılar.

Ezel'den kafa karıştıran final sahnesi!
GAZETECİLER.COM (ÖZEL) - Sezonun iddialı dizilerinden olan Ezel, final bölümüyle izleyenlerine veda etti. Ancak dizinin senaristleri final sahnesindeki muamma ile izleyenlere adeta ikinci bir Lost sendromu yaşattılar.

Ucu açık final sahnesinde büyüyüp genç bir delikanlı olan Can, babasını bulmak için deniz fenerine gidiyor. Ancak Can'a kapıyı kimin açtığı sorusuna net bir cevap verilmiyor. Kapının eşiğinde kafasını kaşıyan bir adamın silüetiyle biten dizi, ardında kocaman bir soru işareti bıraktı.

KAPIYI AÇAN KİMDİ?

Finalde, Eyşan'ın ölümüyle Ramiz Dayı'nın verdiği yüzükteki zehri içen Ezel'in de öldüğü sanılıyordu ancak sonraki sahnede Can'a kapıyı açan kişinin Ezel olma ihtimali kafaları iyice karıştırdı. Sosyal medyada hararetli bir tartışma yaratan final sahnesindeki silüetin Ezel mi Cengiz mi olduğu dizinin fanları arasında farklı cevaplar bulurken, sahneyi hayali bir 'alternatif final' olarak değerlendirenler de oldu.

Can'ın göründüğü sahnede Ramiz Dayı'nın sesinden 'Benim anlattığım hikaye çoktan bitti, sonrasında yaşananlar hiç olmadı' demesi bu ihtimali de geçerli kılarken, kapıyı açan kişinin Ezel olduğu yönündeki yorumlar daha fazla öne çıktı.

İşte Ezel'in tartışma yaratan o final sahnesi: