MEDYA KÖŞESİ

Eyyy New York Times, şerefsizsin! Müfterisin!

New York Times'ın Rusya lideri Putin için "dünya lideri" demesi üzerine fırsatı kaçırmayan Yılmaz Özdil, Başbakan ve destekçilerini fena tiye aldı...

Eyyy New York Times, şerefsizsin! Müfterisin!
GAZETECİLER.COM
Başbakan Erdoğan'ın iktidar yanlısı çevreler tarafından "dünya lideri" olarak tanıtılmasını tiye alan Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil New York Times gazetesine

Yiğit Bulut, Fatih Altaylı, Egemen Bağış gibi isimlerin Erdoğan için "dünya lideri" güzellemesi yaptığı konuşmalarından alıntılar yapan Özdil, New York Times'ın Rusya lideri Putin için "dünya lideri" demesi üzerine fırsatı kaçırmadı. Özdil, esas dünya liderinin Erdoğan olduğunu vurguladı ve bombayı patlattı: Eyyy New York Times, şerefsizsin. İddianı ispatlamazsan, müfterisin.

İşte Özdil'in yazısındaki ilgili bölüm:

Dört yıl aradan sonra Tayyip Erdoğan’ın uçağına kabul edilen Fatih Altaylı, izlenimlerini paylaştı, “Başbakan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşması çok etkileyiciydi, duayen lider olmuş dünyada... Sokaktaki Amerikan vatandaşı, Türkiye’ye süper güç olarak bakıyor” dedi.

Türkiye, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin 2015-2016 dönemine aday oldu, dışişleri bakanlığımız kampanya için “dünya lideri” sloganını seçti.
*
Hadise bu kadar açık ve netken, dünya bize hayranken... New York Times gazetesi “Suriye krizi gösterdi ki, Putin dünyanın lideri” diye yazdı.
*
Eyyy New York Times, şerefsizsin.

İddianı ispatlamazsan, müfterisin.

Özdil'in yazısını okumak için