ALKIŞ

Ethem Sancak'ı alkışlıyoruz...

Hakkındaki iddiaları konuşmak için sahibi olduğu medya organlarından daha iyi bir platform olabilir miydi ki?..

Ethem Sancak'ı alkışlıyoruz...

24 TV'de Ersoy Dede'nin sunduğu Bıçak Sırtı programına konuk olan ES Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Türk Medya'yı Çukurova'dan almasıyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi.

Şirketin varlıklarını ve borçlarını üstlenerek bu medya grubunu yoğun pazarlıklar sonrasında satın aldığını ifade eden Sancak, bu süreçte TMSF'nin de görüşmelere gözlemcilik yaptığını belirtti, "biz Türk Medya'yı TMSF'den almadık" dedi.

Ethem Sancak, Yeni Türkiye'nin medyasını inşa edeceklerinin altını çizerek Asya'nın sesi olacak büyük bir medya atılımının müjdesini verdi.

Bu süreçte tek başına hareket etmeyeceğini, çok ciddi girişimcilerle birlikte adım atacaklarını söyleyen Sancak, "önümüzdeki yıllarda inşallah bu sektörü Asya'nın sesi olabilecek, diğer Asya ülkelerindeki medyalarla da işbirliği yaparak, CNN'le, FOX'la, BBC'yle rekabet edebilecek bir Asya sesi çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

Son günlerde  en çok konuşulan iş adamı olan Ethem Sancak'ın hakkındaki iddiaları konuşmak için sahibi olduğu medya organlarından daha iyi bir platform olabilir miydi ki?..

Ethem Sancak en doğrusunu yaptı, sahibi olduğu kanalda canlı yayına çıktı, iddiaları yanıtladı, söyleyeceklerini söyledi, hedeflerini anlattı.

Kendisini medeni cesareti yüzünden alkışlıyoruz.

ÇOK OKUNANLAR