MEDYA KÖŞESİ

Esra Elönü, Deniz Zeyrek ve Mirgün Cabas'a fena saydırdı

Diriliş Postası yazarı Esra Elönü, AK Parti Uşak Milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin'e sahip çıktı. Gazetesi Deniz Zeyrek ve Mirgün Cabas'a ise fena saydırdı.

Esra Elönü, Deniz Zeyrek ve Mirgün Cabas'a fena saydırdı
GAZETECİLER.COM- Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek'in canlı yayında AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin'le ilgili "El Kaide" bağlantısı olduğu yönündeki iddiaları olay olmuş, ardından Zeyrek konuyla ilgili özür dilemişti.

Bu olayın yankıları ise hala devam ediyor. Bugün Diriliş Postası'nda Esra Elönü, Eyüp Gökhan Özekin'e sahip çıkarken CNN Türk ve Deniz Zeyrek'i sert ifadelerle hedefe aldı. 

Savcı Sayan ve Mirgün Cabas'ın ekrandaki kavgasına da değinen Elönü "Elimizde geriye kalan, iki yetimin acıyla geçen bir günü ve sizin de sırtını sıvazladığınız ukalalığın Mir günü var, pişinkinliği de cabası" diyerek Cabas'a yüklendi. 

İşte Elönü'nün CNN Türk ve Deniz Zeyrek'le ilgili zehir zemberek yazısı:

İftira atma olimpiyatları CNN'de naklen..

Alçalmadan muhalif olmayı başaramadınız! Gözleriyle, sakal cübbe zumlayan, kaporta eskisi Cumhuriyetçi teyzeler gibi komik şeriat sıtmasına yakalanmadan yayın yapmayı başaramadınız! Sadece yayıldınız. Toprağınıza salya savaşı açan simsarlardan akıl toplayan otlakçı yayın grubunuzla, naklen saçmaladınız kabul edin! Bir koltukta iki kelek hainliği taşımaya çalışan sirk cambazlığınız da bayatladı. Her seçim öncesi, bu sefer tamam dediniz, ama hüsran stokta. Oturduğu Nişantaşı taburelerinden terörist sırtı sıvazlayan el İTLERi besleyerek mazlumun iradesini aşağıladınız.

MAKLUBE OSCAR'INA ADAYSINIZ

Gezi imamlarından hainliğe tapınmanın fetvasını aldınız. Kandilde plastik kıyama durup gündemin Leheb'lerini tavladınız. Rezillikte sağlam parçasınız da eskiciye verip mavi leğenle takas yapılamayacak kadar da işlevsizsiniz. Ama size de günah be, sen git Gezi'de yırtın TOMA ile duşu bedavaya getir, oradan şarkı yap: " Gaza niye gelmedin, gaza niye gelmedin, gündüz belli işin var, gece niye gelmedin?" Bana göre her vicdansız insan bir suç aletidir, bravo başardınız. Bu sene hak yeme ve iftira atma konusunda gösterdiğiniz yüksek performans sebebiyle Maklube Oscar'ına adaysınız anladınız!!!

ERGEN EDASININ MİRİ 

Hadi bunlara alıştık, daha Savcı Kiraz'ın toprağı tazeyken yayvan manşetlerle o leşlere terörist diyemeyen kaos yandaşlığınız ile kimi yandaş diye suçluyorsunuz? Elimizde geriye kalan, iki yetimin acıyla geçen bir günü ve sizin de sırtını sıvazladığınız ukalalığın Mir günü var, pişinkinliği de cabası.

Döveceği çocuğu kendi mahallesine çağırıp sivilcesini kestiği raconla patlatmaya çalışan ergen edasının Miri. Çamur seviyesi yüksek olduğundan ağzından kurbağalar sıçrata sıçrata Savcı Sayan'a yürüdü. Ekrana çağırdığı adamı güya kendince haşat edecekken ortaya kendi kalesine gol servisi yapan menüsü zayıf bir garson çıktı hay Allah! Geçmiş olsun. Savcı seni savdı da sen atacağın çamuru tam sıvayamadın, ne olacak şimdi?

CeNiN POZİSYONU ALMIŞ İFTİRA 

Ve Deniz Zeyrek. Yorumculuktan ekran mantarlığına nasıl terfi ettiğini, bize uygulamalı olarak gösterdi. AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin'in, El Kaide terör örgütüyle bağlantısı olduğunu yumurtladı. Ve karşınızda CeNiN pozisyonu almış bir iftira daha. Çamur atacağın adamı önce tanı be kardeşim! Tanı ki, iftira atma profesyonelliğini, amatör bir özürle kapatmak zorunda kalma! Önce adamın ailesini, çocuğunu, yakınlarını bu iftirayla üz, sonra da süt dökmüş ekran kedisi gibi gevşeyip özür dile. Maşallah! Ayrıca Eyüp Gökhan, bu camianın adamlığına kefil olduğu nadir insanlardan biri. Ümmetin mazlumları için Mavi Marmara gemisinden cephesine koşmuş bir yiğit, ümmetinvekili yetimlere mazlumlara nasıl kucak açmışsa, vekillik yolunda onu şiar edinmiş bir adam. Kaidesi adamlık olanı, El Kaide'yle ilişkilendirmek de sizin müfteriliğinizi doyurur ancak.

Ne diyeyim siz neyin zenginiyseniz, onun fakiri olmaya talibiz. Eyvallah.

ÇOK OKUNANLAR