MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök'ten Nuran Yıldız'a destek

Süleyman Soylu'nun düzenlediği online basın toplantısına davet edilmeyen Süperhaber yazarı Nuran Yıldız sitem etti. Davetli gazetecilerin çoğundan daha çok okunuyorum. Neden çağrılmadım ki?" diye soran Yıldız'a gazeteci Ertuğrul Özkök'ten destek geldi.

Ertuğrul Özkök'ten Nuran Yıldız'a destek

Süperhaber yazarı Nuran Yıldız kaleme aldığı 'Beni yiyen sorular' başlıklı yazısında " İçişleri Bakanı Süleyman Soylu online basın toplantısı yapmış, güzel. 50 gazeteci davet edilmiş, o da iyi. Ve fakat ben yokum. Etki katsayısı yüksekliği derseniz bende var, itibar/güvenilirlik derseniz bin şükür var, online derseniz o da var. Davetli gazetecilerin çoğundan daha çok okunuyorum. Neden çağrılmadım ki?" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenlenen toplantıya davet edilmediği için sitem eden Yıldız'a destek Hürriyet yazarı-gazeteci Ertuğrul Özkök'ten geldi. Özkök, sosyal medya hesabından Yıldız'ın sorusunu doğru bulduğunu söyledi ve "Beni çağırdı. Ama Post korona bir gerçek var. siyasetçiler artık sosyal medyadaki “Influencer’ları” daha çok dikkate almalı. Sen de onlardan birisin" diye yazdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar