MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök soyunsaydı ne olurdu?

Ayşe Arman değil de Ertuğrul Özkök o pozları verseydi ne olurdu? Ortaya nasıl bir görüntü çıkardı? İşte yanıtı;

Ertuğrul Özkök soyunsaydı ne olurdu?

GAZETECİLER.COM - Ayşe Arman'ın çıplak pozlarına en ilginç değerlendirme Akşam Gazetesi yazarı Atılgan Bayar'dan geldi. Herkesin 'cesaretin böylesi' diye nitelendirdiği fotoğraflarda 'cesaretin zerresi yok' diyen Bayar, Hürriyet'e de bir öneride bulundu.

Peki neden 'Cesaret örneği değil bunlar' diyor Atılgan Bayar... Çünkü Ayşe Arman'ın fotoğraflarında photoshop olduğu ortaya çıktı. Arman'ın verdiği pozların aynısını bütün fotomodel kızların verdiğini söyleyen Bayar, 'Asıl photoshop olmasaydı, bu sivilcem, bu çatlağım, bu da selülitim' diye ortaya çıkmış olsaydı, Arman işte o zaman cesaret budur' derdim" diyor...

Neyse biz gelelim Atılgan Bayar'ın önerisine... Ayşe Arman yerine Ertuğrul Özkök'ün soyunup poz vermesinin daha büyük cesaret örneği olacağını savunan Bayar, 'Hürriyet'e tiraj olarak döner mi bilmiyorum, ama daha çok konuşulacağı katidir' diye de ekliyor.

Atılgan Bayar'ın önerisini Ertuğrul Özkök nasıl karşılar bilemiyoruz ama biz Bayar'ın önerisini denemek istedik. Ufak bir photoshop hilesiyle Ertuğrul Özkök'ü soyarak aynı pozu verdirdik.

Ve işte ortaya böyle bir görüntü çıktı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar