MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök '<font color='#FF0000'>eşeklik yapmışız'</font> desin!

Ahmet Kekeç ile Nagehan Alçı, 24 ekranlarında Özkök'ün Paris'te Ahmet Hakan'ın mezarını ziyaret etmesini yorumladılar...

Ertuğrul Özkök '<font color='#FF0000'>eşeklik yapmışız'</font> desin!

GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün Paris'te Ahmet Hakan'ın mezarını ziyaret ederek 'helalleşmek' istemesi medyada tartışılmaya devam ediyor. Star yazarı Ahmet Kekeç ile Akşam yazarı Nagehan Alçı, 24 ekranlarında Özkök'ün mezar ziyaretini yorumladı.

Ahmet Kekeç, Özkök'ün jestini olumlu bulurken konunun özüne dair bazı eleştiriler getirdi. Özkök'ün daha dürüst davranması gerektiğini, geçmişteki hatalarıyla esaslı bir yüzleşme yerine daha çok aklama çabası içinde olduğunu söyleyen Kekeç 'yapacaksan tam yap' dedi. Kekeç, Özkök'ün 'helalleşme' çabasını överken 'tek suçlu Özkök değildi, diğerlerini de hatırlatmak gerek' dedi. Kekeç, muhafazakar ve liberel yazarların Özkök eleştirilerinin yoğunluğu nedeniyle diğer isimlerin aradan sıyrıldığını söyledi.

SIRA ZAFER MUTLU İLE FATİH ÇEKİRGE'DE Mİ?

"Özkök'e çok vuruyoruz. En çok da ben yazmışımdır belki. Özkök beğensek de beğenmesek de 'bunlar yanlıştır' diyebiliyor. Ama bu işin ucunda sadece Ertuğrul Özkök yoktu ki. Zafer Mutlu var mesela. Ama kendisi şimdiye kadar bir tek özür de dilemedi. Fatih Çekirge vardı, Oktay Ekşi vardı...

EŞEKLİK YAPTIK DESİN!

Özkök ise madem bu özür işlerine başladın, çok net tavırlarla yap bunu. Muğlak ifadelerle yapma. 'Zamanında bazı eşşeklikler yapmışız, hatalarımız yanlışlarımız oldu' demeden olmaz. Özkök'ün hatalarını telafi etmesi için bugün başlasa 10 yıl çalışması gerek. Ama madem başlamış bunu da doğru yapması gerekir. Ama biz de Özkök'e çok yüklendik, çok vurduk. Oysa başkaları da vardı. Zafer Mutlu'yu bundan dolayı hatırlattım. Özkök eleştirilince bu isimler arka planda kalıyor..."

İşte o anlar: