MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök boşanıyor mu?

"Durum aynen şöyle: Karımdan boşanmak üzereyim. İçim dolu. Kafam hurafeler, öfkeler, kızgınlıklarla ağzına kadar dolu bir konteynera dönüşmüş..."

Ertuğrul Özkök boşanıyor mu?
GAZETECİLER.COM -  Hürriyet'in eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, bugün birinci sayfadaki anonsunda her zamanki gibi çarpıcı bir başlık ile dikkat çekti. Özkök yazısında "Ayrılmak üzereyim" diyor ve şöyle devam ediyordu:

DenemeAYRILMAK ÜZEREYİM

"Bugün özel durum açıklaması. Durum aynen şöyle: Karımdan boşanmak ü
zereyim. İçim dolu. Kafam hurafeler, öfkeler, kızgınlıklarla ağzına kadar dolu bir konteynera dönüşmüş. İki kadeh atmışım, kesmemiş. Yıllardır her halime çare olmuş aryaları dinliyorum. Zırnık etkisi olmuyor. Boşalmam, içimi dökmem, ağzıma geleni höykürmem lazım. O zemberek halimele telefona sarılıyor, numarasını çeviriyorum. Telefon kapalı ve film işte orada kopuyor. Halim feci..."

Bu girişi okuyanlar merak içinde Özkök'ün yazısına yöneldiklerinde ilginç bir aldatılma hikayesi ile karşılaştılar.

ALDATAN ÖZKÖK, ALDATILAN...

Hikayenin "aldatan"ı Ertuğrul Özkök'tü ama altatılanı eşi değil okurlarıydı... Özkök, köşesinde uzun uzun telefonda yapılan ve kişiler arası haberleşme kapsamına giren konuşmaların ifşa edilemeyeceğini; birinin telesekreterine bırakılan mesajında bu kapsama girdiğini, bugüne kadar mesaj kutusuna bırakılan mesajlarla ilgili hiç bir dava olmadığını anlattı. 

ÖRNEK OLARAK YAZDIM

Özkök yazısının sonunda, "... mümkünse; telefonda "Nasılsın canım"dan başka bir şey söylemeyin" dedikten sonra aldatmasıyla ilgili çarpıcı bir açıklama da yaptı:

"Bu olayı sakın benim başıma gelmiş gibi algılamayın. Boşanmam söz konusu değil. Örnek olsun diye bu şekilde yazdım."

ÇOK OKUNANLAR