MEDYA KÖŞESİ

'Ertuğrul Özkök ara beni abim sayılırsın'

Ertuğrul Özkök, 'Bu haber bizde neden yok' deyince Şamil Tayyar, Özkök'e çağrıda bulundu köşesinden... Bakın ne diyor?

'Ertuğrul Özkök ara beni abim sayılırsın'

Biliyorsunuz... Ertuğrul Özkök, Albay Dursun Çiçek'in farklı imzasıyla ilgili haberlerin neden kendilerinde olmadığını sorunca, yazı işlerinde bazı isimler, "bize vermiyorlar" demiş. Ama kendisi bu kanaate katılmamış.

Şamil Tayyar da üstü kapalı dalgasını geçmiş Ertuğrul Özkök'le... Yıllar önce mesleki hayatında yaşadığı bir başarıyı kaleme alarak hem de... Sabah'ta çalışırken bir Yunan askeri ataşenin casusluk faaliyetlerine dair haberi yayınlanmış Tayyar'ın... İşte o haberle beraber Hürriyet'te kıyamet kopmuş... Ankara Temsilcisi Sedat Ergin 'bu haber neden bizde yok' deyince yardımcısı Muharrem Sarıkaya, 'O haberi Sabah'a sızdırmışlar' diyerek sıyırmak istemiş.

ERTUĞRUL BEY ARA BENİ

Şimdi de aynı muhabbet dönüyor Hürriyet Gazetesi'nde... Yani istihbaratlarının ayakta uyudukları kesinleşmiş oldu... Şamil Tayyar da diyor ki: "Ertuğrul Bey, ara beni, ne de olsa abim sayılırsın, bize hangi belge geliyorsa, söz, aynısından bir takım vereceğim."

YENİŞAFAK KARAMBOLE GELMİŞ

Tayyar ayrıca yazısının sonunda küçük bir gönderme de daha bulunuyor, "Bu arada küçük bir not ekleyeyim, birlikte gülelim; Diyorsun ki, 5 gazetede var, neden Yeni Şafak’ta yok. Vallahi Yeni Şafak’ı unuttuk, arada karambole gelmiş."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum