MEDYA KÖŞESİ

Erol Köse'yi canlı yayında rezil etti!

Erol Köse bu kez Ali Atıf Bir'i hedef alan suçlamalar yaptı. Ama mekan Twitter değil TV ekranı olunca yayına bağlanan Bir adeta kıyameti koparttı...

Erol Köse'yi canlı yayında rezil etti!
GAZETECİLER.COM
A Haber ekranlarında canlı yayınlanan Deşifre programında dün akşam Reytinglerde Şike Operasyonu masaya yatırıldı. Programın  konuklarından Erol Köse’nin Prof. Dr. Ali Atıf Bir ile ilgili ortaya attığı iddialar ortalığı karıştırdı.

Zamanında AGB Ali Atıf Bir’i işten kovdu diyen Köse "belki günahı yoktu adamın kurban ettiler, bilemem orasını ama bize o zaman öyle söylendi" diyerek yine ilginç bir iddiada bulundu. Köse'nin sözleri üstüne yayına bağlanan Ali Atıf Bir iddiayı kesin bir dille red etti. Canlı yayında Erol Köse'ye saydıran Bir, kendisini mahkemeye vereceğini ve kanıt göstermediği takdirde cezasını çekeceğini söyledi. 'Kanıt sizin işten kovulmuş olmanız işte' diyen Erol Köse, Bir'i daha da sinirlendirince ikili arasındaki tartışma restleşme boyutuna geldi.

HAKAN UZAN, CEM UZAN'I MI GETİRECEKSİN TERBİYESİZ HERİF!

"1992-2003 arasında denetçilik yaptım ve hakkımda bir tek soruşturma olmadı. Bir tek bile iddia da bulunulmadı. AGB'den tek kuruş bile para almadım. Ben bu denetlemeleri Anadolu Üniversitesi'ne yaptım."
diyen Bir, Erol Köse'nin sözlerine müdahale etmesinin ardından iyice çileden çıtı. Avazı çıktığı kadar bağıran Ali Atıf Bir adeta sinir krizi geçirirken "Beni sinirlendirmeyin. Kimi getireceksiniz Hakan Uzan ve Cem Uzan'ı mı getireceksiniz? Propaganda yapan sensin. Bana kanıt getireceksin terbiyesi herif." dedi.

İŞTE O ANLAR:



ÇOK OKUNANLAR