MEDYA KÖŞESİ

Ergun Babahan'dan günün medya notları

Ergun Babahan da köşesini gündeme ayırmış ama medya üstüne de bir şeyler söylemeden geçmemiş. İşte Babahan'dan günün medya notları:

Ergun Babahan'dan günün medya notları

GAZETECİLER.COM - Siyasi gündemin yoğunluğu köşe yazarlarının medya üstüne yazmasına engel olmuş bugün. Ergun Babahan da köşesini siyasi gündeme ayırmış ama medya üstüne de bir şeyler söylemeden geçmemiş. İşte Ergun Babahan'dan günün medya

"Medya notları

Gazeteler, Ahmet Hakan’ın bir mankenle yakalanmasını haber yapıp asıl konuyu kaçırdılar. Çünkü masada Bedri Baykam da varmış. Ne masa ama. Ben ne diyeyim sana Ahmet Hakan, sadece yuh diyorum. Sonrasında hep birlikte çamur güreşi yaptınız mı merak ediyorum.

Aydın Doğan’a GÜSİAD sahip çıktı. TÜSİAD’a kendisine yeterince sahip çıkmadığı için sitem eden Aydın Doğan’a destek Gümüşhane’den geldi. Bir otobüs tüccar Gümüşhane’den gelip Doğan’a destek verdi ve haber Doğan gazetelerinde sayfa sayfa yer aldı. Tayyip Bey’in Gümüşhane’de işi zor galiba.

Habertürk, haftalık mektubunda ‘’Ahmet Hakan’ı yakalamakla’’ övünürken, Sabah Cem Uzan’ı firari olduğu Paris’te yakalayıp büyük bir başarıya imza atmıştı. Pahalı promosyonun iyi gazetecilik anlamına gelmediğinin açık bir göstergesi. Sabah’ı okuyunca canları sıkılmıştır.

   Sahi bu hafta denetlenmemiş satış rakamları da yoktu.

-Azeriler’le tek devlet oluyoruz da, Kuzey Irak’la niye olamıyoruz Ertuğrul Özkök.

Habire Azerileri manşet yapıyorsun da (araya bir İsrail sıkıştırıyorsun. Netanyahu’nun tek destekçisi Hürriyet kaldı zaten) Kürtleri niye yapmıyorsun? Türkiye Türkler’in diye mi yoksa ha... Yoksa POAŞ ayarı mı bu yayın çizgisi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar