MEDYA KÖŞESİ

Erdoğan'ın damadı Taraf yazarının aklını başından aldı!

Taraf yazarı Yiğit Karaahmet, İsmet Berkan ve Balçiçek İlter'i tiye aldığı yazısında Sabah'a köşe yazarı olan Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak için yazılmış en ilginç yoruma imza attı...

Erdoğan'ın damadı Taraf yazarının aklını başından aldı!
GAZETECİLER.COM
Taraf gazetesi yazarı Yiğit Karaahmet yine günün en oyuncaklı yazılarından biriyle gündemde. Köşesinde çarpıcı medya eleştirilerine imza atan Taraf yazarı, Alo Fatih, Kabataş görüntüleri ve Sabah'ın son transferi Berat Albayrak ile ilgili yorumlarıyla dikkat çekti.

ÇOCUĞUNUZ GAZETECİ OLMAK İSTERSE DÖVÜN!

Türk medyasını CHP'ye benzeten ve artık çoktan miadını doldurmuş bir yazılı obejeye dönüştünü söyleyen Karaahmet ilginç bir tavsiyede bulundu ve "çok samimi olarak söylüyorum bunu, eğer ileride çocuğunuz gazeteci, dergici, editör falan olmak isterse onu ciddi bir şekilde dövün." dedi.

İSMET BERKAN BİR OBEZİTE FACİASINDAN İBARET!

Karaahmet haftaya damgasını vuran Kabataş görüntüleri ile gözlerin çevrildiği İsmet Berkan'ı ise yerden yere vururken Fatih Altaylı ve Balçiçek İlter'i de boş geçmedi.

İşte yazının ilgili bölümü:

Pardon ama İsmet Berkan ve Fatih Altaylı’yı niçin ciddiye alıyoruz ki? İsmet Berkan aşırı karbonhidrat tüketiminin sebep olduğu bir obezite faciasından başka bir şey değil. Berkan, sesli gösterilen bir filmle sessiz gösterilen bir filmi bile birbirinden ayıramaz, biz onun Kabataş olaylarındaki tanıklığını sorguluyoruz. Faltaylı ise... O, Faltaylı. Onun için ne desek boş. Delikanlılığın el kitabını Alişan yazdıysa eğer, utanmazlığın cep boyunu da Faltaylı yazdı.

BALÇİÇEK İLTER'İN POLİTİKADAKİ ÖNEMİ VE KUANTİM FİZİĞİ!

Balçiçek İlter’e kızılıyor mesela, “sen nasıl o kadınla röportaj yaparsın” diye? Balçiçek İlter’in politikadaki önemi bence Derya Baykal’ın kuantum fizikteki önemi kadar. Geçiniz.

ERDOĞAN'IN DAMADINA DM'DEN YÜRÜMEDİĞİ KALDI!

Sabah gazetesinin köşe yazarı olarak transfer ettiği Başbakan Erdoğan'ın damadı ve Çalık Holding'in eski yöneticisi Berak Albayrak için hayli ilginç ifadeler kullanan Taraf yazarı "O nedir öyle? Tanrım, ne kadar yakışıklı bir erkek." diyerek şaşırttı. Sadece yakışıklı gazetecileri ciddiye aldığını yazan Karaahmet, Albayrak için "İyi ki geldi. Hoşgeldi. Kişisel medyama bir güneş gibi doğdu kendisi." dedi.

İşte yazının ilgili bölümü:

SADECE YAKIŞIKLI GAZETECİYİ CİDDİYE ALIYORUM

Türk medyasında çalışan yazarları ve gazetecileri tek bir kıstas üstünden, o da sadece yakışıklarsa ciddiye alıyorum. Ve emin olun bu zamana kadarki deneyimlerime dayanarak söylüyorum, Türk medyasındaki yakışıklı gazeteci sorunu özgür basın meselesi kadar çözülemeyen bir durum.

O NEDİR ÖYLE? TANRIM NE YAKIŞIKLI BİR ERKEK!

Ama her şey bu kadar da kötü gitmiyor. Bu anlamda, mesela en iyi atılımı şaşırtıcı bir şekilde Sabah gazetesi yaptı.

İşe yeni bir yazar aldılar: Berat Albayrak.

O nedir öyle? Tanrım, ne kadar yakışıklı bir erkek.

O pembe beyaz cilt, o özenle taranmış bıyıklar, boy, pos... Sanki her sabah gülsuyu dolu bir küvette banyo yapıyor gibi. Allah sahibine bağışlasın. Bundan sonra Sabah’ı takip etmek için bir bahanem oldu.

KİŞİSEL MEDYAMA GÜNEŞ GİBİ DOĞDU!

Albayrak’ın fikirleri ve yazdıkları mı? Hiç önemli değil, Sabah gazetesinde kimin fikirleri önemli ki? Haşmet’in bile politika yazmaya çalıştığı bir yerden bahsediyoruz.

Mühim olan dış güzellik. Berat Albayrak’ı da muhtemelen artık sadece ben ve kardeşi Serhat Albayrak okuyacaktır ama olsun. İyi ki geldi. Hoşgeldi.

Kişisel medyama bir güneş gibi doğdu kendisi.