MEDYA KÖŞESİ

Erdoğan Twitter, Facebook, Youtube'la gol mü attı?

Hasan Cemal bugün köşesinde Erdoğan'ın Youtube ve Twitter yasaklarını hedefe almıştı yine. Fakat köşesinden bir de ilginç bir fotoğraf paylaştı.

Erdoğan Twitter, Facebook, Youtube'la gol mü attı?
Hasan Cemal her zamanki gibi iktidarı, daha doğrusu şöyle söyleyelim Tayyip Erdoğan'ı hedefe aldığı bir yazı yazdı bugün. Yazının bir kısmını da Twitter ve Youtube yasaklarına ayırmıştı. Yasaklardan yola çıkarak 30 Mart'tan sonra durumun çok daha beter olacağını söyledi.

Hasan Cemal'in yazısından ziyade köşesinden paylaştığı bir caps daha dikkat çekiciydi. Başbakan Erdoğan'ın Youtube ve Twitter yasaklarına karşı çizdiği portreyi gösteren fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedik. 

Önce yazının ilgili kısmına bir göz atın sonra fotoğrafa bakın...

Twitter'dan sonra YouTube da okka altında
Bu satırları yazarken haber geldi:
YouTube kapatıldı!
Bir başka deyişle:
Tayyip Erdoğan şaşırtmadı.
Twitter’dan sonra YouTube’un da okka altına gitmesi ya da ruhuna Fatiha okunması Erdoğan’ın meşruiyet sorununu biraz daha derinleştirmiş oldu.
Sırtını demokrasi ve hukukun üstünlüğüne böylesine dönmüş bir Tayyip Erdoğan, pazar günü seçim sandığından hangi oy oranıyla çıkarsa çıksın değişen bir şey olmayacak.
Evet, meşruiyet sorunu büyüyecektir.
Seçim sandığı yoluyla kendi ‘çoğunluk diktası’nı, ‘çoğunluk despotluğu’nu kurmak veyolsuzlukları unutturmak için yol alacak Tayyip Erdoğan, 30 Mart sonrası Türkiye’yi daha beter istikrarsızlaştıracaktır.
Hiç kuşkunuz olmasın.

Deneme 
ÇOK OKUNANLAR