MEDYA KÖŞESİ

Ercan Saatçi özür diledi

Ercan Saatçi, FB TV'deki skandal kayıtların ardından ilk açıklamasını bugün Hürriyet gazetesindeki köşesinden yaptı.

Ercan Saatçi özür diledi

GAZETECİLER.COM

Ercan Saatçi, FB TV'deki skandal kayıtların ardından ilk açıklamasını bugün Hürriyet gazetesindeki köşesinden yaptı. Galatasay taraftarlarından özür dileyen Saatçi olayı bir özel hayat ihlali olarak gördüğünü de söylüyor. Saatçi sözkonusu kaydın son oynanan derby maçtan sonra değil 3 -4 yıl önce çekildiğini de .

3-4 YIL ÖNCEKİ GÖRÜNTÜ

"Ama o görüntüleri “servis edenlerin” yazdığı gibi tarih 25 Ekim 2009 akşamı değildi...
3-4 yıl önce, dostum   Metin Özülkü’nün “evinde” yapılan bir çekimdi.
Çekimi yapan Fenerbahçe TV, montajı yapan da FB TV çalışanlarıydı...Kendimizi güvende hissettiğimiz bir ortamdaydık...

HATIRLADIM VE ŞOK OLDU

Program başlamadan önce, Metin Özülkü ile ev ortamında tamamen maç geyiği yapmıştık... Ve bize özel, mahrem bir konuşma geçmişti aramızda. İnanın ben de internette görünce hatırladım ve şok oldum...

KAYIT DIŞI SOHBETTİ ÖZÜR DİLERİM

Bunun telefon dinlemeyle, gizli kamerayla kişilik mahremiyetine tecavüz etmekle hiçbir farkının olmadığını düşünüyorum.  FB TV’ye ait bu görüntüler elbette Galatasaraylılar’ı üzmüş ve kızdırmıştır. Ama bizim o konuşmalarımızın kesinlikle “aleni” olmadığının, iki arkadaş arasında kayıt dışı bir sohbet olduğunun bilinmesini isterim... Bu nedenle, bütün samimiyetimle ve açıkca Galatasaray taraftarından özür dilerim.

BEL ALTI OYUNLARIN SONUNCUSU

Ama bir konuyu da üzülerek bildirmeliyim, artık iki arkadaş arasındaki konuşmanın bile “mahremiyeti” bitmiştir. Benim üzerimden yapılan bu olay tam anlamıyla, bir özel alan ihlali, mahremiyet ihlali ve bir çeşit telekulak olayıdır. Bütün kalbimle bu durumun beni ve ailemi çok üzdüğünü ama yine de bu olayın bel altı oyunlarının sonu olmasını istediğimi bilmenizi isterim..

DELİKANLILIĞINIZA GÜVENEREK SORAYIM

Galatasaraylılar beni Fenerbahçeli olduğum için eleştiriyorlar ama bu görüntülerin de Fenerbahçe TV den sızdığını hatırlatmak isterim.... Şimdi bütün takımların taraftarlarına sormak istiyorum; Ve taraftar delikanlılığınıza güvenerek soruyorum;
Siz hiç mi bir arkadaşınızla size özel bir kızdırmaca yaşamadınız, rakip takım ile ilgili müstehcen bir yorumda bulunmadınız ?

Sevgili Galatasaraylı Hasan Cemal ağabey,
Sen hiç bir arkadaş ortamında Fenerbahçe’ye küfür etmedim diyebilir misin?
Ya da Fanatik gazetesinin müdürü Fenerbahçeli Necil Ülgen?"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar