MEDYA KÖŞESİ

Ercan damadım değil profesyonel

Ercan Saatçi görevinden alındı mı? Ertuğrul Özkök'e soruldu, "Valla benim haberim yok, darbe yaptılarsa benden habersiz beni de görevden almışlardır" diyerek kinayeli yanıt verdi.

Ercan damadım değil profesyonel

GAZETECİLER.COM/ Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü Ercan Saatçi‘nin görevine son verildiği iddia edildi!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmine Ertuğrul Özkök'e canlı yayında bu haber soruldu... Özkök, çıkan haberin gerçek olmadığını kinayeli bir yanıtla açıkladı; 

-"Valla bilmiyorum, benden başkası görevden aldıysa bilmem. Allah Allah benim haberim yok. Belki benden habersiz içerde bir darbe olmuştur. O da darbede beni de görevden almışlardır, Ercan'ı da almışlardır..."

Özkök, "Ercan benim için artık bir profesyoneldir, damadım değil. Bir profesyonelde aradığı özellikleri ararım. Bugüne kadar hiç bir profesyonelimin işine o şunu yazdı, bu bunu yazdı diye kovmam.  Kendimce haklı şeyler bulursam o zaman işine son veririm"
dedi.

ÜSTÜNEL'İ TEHDİT ETTİ HABERİ
Ertuğrul Özkök'ü kızdıran Habertürk'deki iddia şöyle; 

Ercan Saatçi önceki gün Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile bir restoranda yemek yedi. Habertürk Gazetesi'nin özel haberine göre yemeğe Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten ve federasyon eski yöneticisi Serdar Güzelaydın da katıldı.

Saatçi, G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’i telefonla arayıp “Bu meseleyi kapat” telkini yaptı. Üstünel “Kapatamayız” deyince de “Elimizde senin ve bazı yöneticilerin görüntüleri var. Bunları yayınlar, sizi insan içine çıkamaz hale getiririz” dedi. Buna sinirlenen Üstünel, “Elinizde ne varsa çekinmeden yayınlayın” diyerek rest çekti telefonu kapattı.


VALLA ARAMADIM...


Ercan Saatçi ile ilgili bir de "tehdit" haberi gazetelerde yer aldı. Habertürk'deki o haberi görünce Ertuğrul Özkök hemen Ercan Saatçi'yi aramış. Saatçi'nin en son "Ben Üstünel ile 14 gün önce görüştüm dediğini" aktardı. Saatçi, "benim elimde böyle bir belge de yok" demiş...

Orada olduğu söylenen Şansal Büyüka'ı aramış, o da öyle bir konuşma olmadığını söylemiş...

Özkök, "Ben burda kimseye kefil olmuyorum. Ama ben sonuna kadar araştıracağım. Çıkaracağım ben bunu ortaya. Ercan da dava açacağını söyledi. Ben Fatih'in de kasıtlı olarak yaptığını sanmıyorum. Belli ki bir yerden birşeyler pompalanmış gibi. Ama ben sonuna kadar araştıracağım" dedi.

SPOR KOORDİNATÖRÜ NEDEN YAPILDI?

Ercan Saatçi'nin gazeteci olmamasına rağmen Hürriyet sporun başına getirilmesi çok eleştirilmişti. İşte bu konuya Özkök'ün yanıtı; 


"Hürriyet gazetesinin spor sayfasını 10 yıl boyunca Galatasaray taraftarı yönetti. O zaman bana kimse Galatasaray taraftarını getirdin demedin. Bir tarafta Mehmet Aslan var... Mehmet'in gazeteciliği ile Ercan'ın yaratıcılığını birleştirmek istedim. Ercan damadım olması yüzünden çok haksızlığa uğramıştır. Oysa Ercan çok yaratıcıdır. İkisini birleştirince çok başarılı oldular.

"Kimse bana şunu sormuyor. Bu hakaretler Hürriyet üzerinden mi yapıldı. Aziz Yıldırım Ercan geldikten sonra Hürriyet'e 20 dakika kızdı... Ama aynı ben o hafta derbiyi Aziz Yıldırım'ın locasında izledim... Hem de bir arkadaşımın küçük çocuğunun üzerinde Galatasaray forması vardı. "

Türkiye'de hangi spor yöneticisi bir takım taraftarı değil allah aşkına. Ben localarda spor yöneticilerinin, gazete yöneticilerinin konuşmalarına tanık oldum. En az küfür edeni ben. Bu gazetecilik anlayışı doğru değil. "
 
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar