MEDYA KÖŞESİ

Erbakan, Ruşen ve Mirgün'ü susturdu

Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas NTV ekranlarında Necmettin Erbakan'ı ağırladı. Programa Hoca'nın hikayeleri ve Cabas-Çakır ikilisinin çaresizliği damga vurdu.

Erbakan, Ruşen ve Mirgün'ü susturdu
GAZETECİLER.COM
Ruşen Çakır 
ve Mirgün Cabas, Necmettin Erbakan'ı konuk ettikleri programda gecenin en in ilginç canlı yayınına imza attılar. Erbakan anlattı, Cabas ve Çakır dinledi.

NTV ekranlarında Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ı ağırlayanRuşen Çakır ve Mirgün Cabas, Hoca'dan adeta 'milli görüş dersi' aldılar. Röportajın başlarında 'sizin Milli Görüş eğitimine ihtiyacınız var. O eğitim şu anda başladı.' dedi.

Program boyunca Çakır ve Cabas'ın sorularına yanıt vermekten çok kendi gündeminde ısrar eden Erbakan iki gazeteciye de zor anlar yaşattı. Yer yer ilginç diyalogların yaşandığı programda, Erbakan'ın hikayeleri damga vurdu. Milli Görüş lideri, masonlara, siyonizme, Osmanlı tarihine, haçlı seferlerine, Cumhuriyet tarihine dair sayısız hikaye anlattı. 

Erbakan'ın hikayaleriyle temposu düşen programı monologdan kurtarmak isteyen Çakır ve Cabas sayısız müdahaleye rağmen sonuç alamadılar. Hoca anlatmaya devam etti, Cabas ve Çakır da 'kuzu kuzu' dinlemek zorunda kaldılar.




ÇOK OKUNANLAR