MEDYA KÖŞESİ

Enis Berberoğlu'nu 'ti'ye aldıran fotoğraflar

"Enis Berberoğlu çok gayret etti, çok ter döktü ama dünya rekorunu kırma çabası maalesef başarılı olamadı."

Enis Berberoğlu'nu 'ti'ye aldıran fotoğraflar
GAZETECİLER.COM - Kendi imkanları ile Gediktepe'ye giden ve Genelkurmay Başkanı ve Başbakan'ın bölgedeki inceleme turlarına dahil olan Enis Berberoğlu'nun dün Hürriyet gazetesinin manşetinde yer alan görüntüleri konuşulmaya devam ediliyor.

Habertürk yazarı Serdar Turgut, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ile ilgili çok eğlenceli bir yazı kaleme aldı bugünkü köşesinde.

ENİS REKORU KIRAMADI

"Çok gayret etti, çok ter döktü ama "bir yayın yönetmeninin kendi gazetesinde, kendi fotoğrafını bir gün içinde en çok yayınlatma" kategorisinde dünya rekorunu kırma çabası maalesef başarılı olamadı." diyen Turgut, bu "şanlı" rekorun kime ait olduğunu da şöyle anlatıyor:

BU ŞANLI REKOR KİME AİT?

"Bu şanlı rekor, Tercüman Gazetesi'ne aittir. Bu gazetenin yayın yönetmeni, bir gün içinde hem de tek bir sayfada 11 veya 12 ayrı fotoğrafını basarak bir daha aşılması çok zor olan olağanüstü bir rekora imza atmıştı. Üstelik o fotoğrafların tümü, gazetenin birinci sayfasında yer alıyordu. Bütün bu zahmete girecek yerde direkt olarak o yayın yönetmeninin fotoğrafından oluşan posteri gazeteye kapak olarak verseydiler çok daha rahat olacaktı her şey."

YAKIŞIKLI OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜNDEN OLSA GEREK

Turgut, ardından Enis Berberoğlu'nun gazetedeki fotoğraflarını ve konumlarını anlatıyor:

"Enis galiba Tercüman Gazetesi'nin yayın yönetmeni kadar yakışıklı olmadığını düşündüğünden olsa gerek birinci sayfaya sadece tek fotoğrafını koydurmuş. İç sayfalarda ise sadece dört adet var, bu kadar az sayı da fotoğrafla dünya rekoru filan kırılamıyor tabii."

MUTLAKA ERDOĞAN'A SARILIRKEN FOTOĞRAFI OLMALI

Serdar Turgut'un "Enis'in muhakkak Başbakan ile birlikteyken bir fotoğrafını poster yapsalar daha iyi olacak (El sıkışırken yetmez, muhakkak birbirlerine sarılmış halde olmalılar). Böylece gazetenin, Başbakan ile arasının düzelmiş olduğundan kimsenin de şüphesi kalmamış olur." dediği yazısının tamamını okuyabilirsiniz.
Yorumlar