MEDYA KÖŞESİ

Engin Ardıç'tan urgan yorumu

Sakarya'da Star ve Taraf yazarlarına atılan idam ilmeğini köşesine taşıyan Sabah yazarı Engin Ardıç eylemcilerin kültür eksikliğini kalemine doladı. İşte o yazı...

Engin Ardıç'tan urgan yorumu
GAZETECİLER.COM - "Sakarya'da bir panelde konuşma yapan iki gazeteci arkadaşa, Yıldıray Oğur ile Mustafa Akyol'a "idam ilmeği" atmışlar... Bildiğiniz yağlı urgan, yağını herhalde sürmemişlerdir, elleri vıcık vıcık olur. Bu tür kişiler Adalet Ağaoğlu'na yumurta atıyorlardı, malzeme kaynaklarını bakkaldan nalbura çevirmişler anlaşılan." diyen Sabah yazarı Engin Ardıç çirkin eylemi yapan HAK-PAR üyesi gençler için şunları yazdı:

"Fakat bu hamiyetli vatan evlatlarının küçük bir kusurları var... Hayır, asmak kesmek özlemi değil. O rezillik her faşistin en doğal hakkıdır.

Kültürleri zayıf!

"Siz nerede konuştuğunuzu sanıyorsunuz? Burası Sakarya... Sakarya Meydan Muharebesi burada yapıldı!" demişler.

Sakarya muharebesinin Sakarya il sınırları içinde, hatta Adapazarı çarşısında, belki de şeker fabrikasının önünde cereyan etmiş olduğunu sanıyorlar.
Hedeften kabaca iki yüz kilometre kadar şaşmışlar.

Hani Polatlı gençleri ya da Haymana delikanlıları bu "asil" tepkiyi gösterseler anlayacağım da... Sakarya nehri Bilecik ilimizden de geçiyor, Eskişehir'den de, kaynağı da Afyon'da... Oraların ne eksiği var?"

Engin Ardıç
'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.
ÇOK OKUNANLAR