MEDYA KÖŞESİ

Engin Ardıç Mutlu'dan intikamını aldı

Öyle böyle değil. Zafer Mutlu'yu delirtmeye niyet etmiş galiba. Böyle de 'çakılır' mı Allah aşkına!...

Engin Ardıç Mutlu'dan intikamını aldı
GAZETECİLER.COM - Bilinir ki Zafer Mutlu bir zamanlar yönettiği SABAH'tan kovmuştu Engin Ardıç'ı...
Ve gün olmuş devran dönmüştü...
Muhteşem Süleyman'ın (yok canııım, Kanuni olanı değil) günde beş defa tekrar ettiği, "keser döner sap döner, gün gelir hesap döner" özdeyişi gerçekçiliğini kanıtlamış; Engin Ardıç SABAH'a kesin dönüş yapmıştı...
Hem de kovulduğu günkünden çok daha yüksek ücret ve transfer parasıyla...
Aynı süreçte Zafer Mutlu, gazetecilik hayatı boyunca en çok hakaret ve küfür ettiği Aydın Doğan'ın koltuğu altında gazete (VATAN) çıkarıyordu...
Ve...
Engin Ardıç, bugünkü konumundan gelen güçle Zafer Mutlu'yu fena "mutsuz" ediyor...
Bakın nasıl...
(Not: Engin Ardıç, Muhteşem Süleyman'ın muhteşem özdeyişini unutmazsa iyi olur zira keser ve sap halen dönüyor...)

(...)
"Bu kadar mı düştüler? Bu kadar mı "ehemmiyetsiz teferruattan" medet umar hale geldiler? Zafer Bey... İstanbul il başkanlığına Selahattin Duman'ı getirseniz ne yazar yahu?

AKP'yi kapattıramadınız, Abdullah Gül'ün Çankaya'ya çıkmasını önleyemediniz, darbeyi de yaptıramadınız, şimdi aklınız sıra 2011 seçimlerini mi etkileyeceksiniz?

Zafer Bey'i çok zeki bir adam olarak tanımıştık, "inşaat hırsı" bu kadar mı akıl kararmasına yol açmış? Hadi Aydın Bey'i boşverin, o bir taşra taciri de, siz ne Ankara dalaverelerinden, ne İstanbul madrabazlıklarının, ne ülke çapında hinoğlu hinliklerin girdaplarından süzülüp geçmiş bir kurttunuz yahu? Yakışıyor mu bu kümede top koşturmak?"

(...)
Zafer Bey, onu bunu boşverin de, asıl merak ettiğim konuya gelelim:
Bana hakaret ettiği için eski adamlarınızdan Necati Doğru'nun mahkeme kararıyla tıkır tıkır ödediği dokuz bin üç yüz lirayı siz mi verdiniz, adamcağızın kendi cebinden mi çıktı? O parayla şerefinize kadeh kaldıracağım da, hanginizin kesesine bereket dileyeceğimi bilemedim.

Yazının tamamı için
ÇOK OKUNANLAR