MEDYA KÖŞESİ

Emin Çölaşan'a 'yuh çektiren' TRT yayını

Emin Çölaşan'ın gerçe asabını bozmayan şey yok ama bu kez TRT'ye kafayı takmış.

Emin Çölaşan'a 'yuh çektiren' TRT yayını

GAZETECİLER.COM - Emin Çölaşan yine dellenmiş...
Hoş gerçi onu dellendirmeyen mevzu yok ya...
Bu kez de kafayı TRT'ye takmış...
Esip gürlemiş...
O "mahalle diliyle" hakaretler yağdırmış...

Şöyle anlatıyor TRT-2'de asabını bozan yayını; 

"Çarşamba gecesi televizyonu tıklarken TRT-2 kanalında yer bulan bir programa takıldım. Programın sunucusu, ismini bilmediğim kız çocuğu, yanına konuk olarak Türk Ordusu'na ana avrat söven, Atatürk'le alay eden, muhbirlik ve ispiyonculuk görevini 'başarıyla' yerine getiren malum gazetenin yazı işleri müdürünü almış, ona çanak sorular soruyor, gazetesine övgüler düzüyor, gazetenin attığı manşetleri devletin ekranına taşıyor. Devletin televizyonundan, malum gazete aklanıyor, yüceltiliyor ve kutlanıyor.

TRT: TAYYİP RADYO TELEVİZYONU

"Bizim paralarımızla yayın yapan TRT (Tayyip Radyo Televizyonu) artık gerçek anlamda ve hiç utanma duymadan iktidar borazanı oldu. Yayınlarını çekinmeden sürdürüyor, ne kadar iktidar yalakası liboş, Kürtçü, satılık kalem varsa, ekranlarına onları çıkarıp hem bol keseden paralar ödüyor, hem de Tayyip ve iktidarı lehine beyin yıkama kampanyası yapıyor.

YUH DİYE BAĞIRDIM

"Çarşamba gece o programı izlerken yüzüm kızarmış, "YUH" DİYE
BAĞIRMIŞIM...  Devletin ve milletin düşmanı olan, yabancı paralarla beslenen. CIA ajanlarının eşlerinin yazı yazdığı, işi gücü kendisine polis, savcılık ve yabancı istihbarat örgütlerinin servis ettiği bilgileri Türk milletine sunup Türk Ordusunu aşağılamak olan bu malum gazeteye devletin ekranından düzülen övgüleri izleyince ne diyecektim? Alkış mı tutacaktım?"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar