GÜNDEM

Emekliye Üç Yerden Ödeme Yapılacak! Toplamda 16 Bin TL Almak İçin Hazırlanın!

Nisan ayında emeklilere her yerden ödeme geliyor. 16 bin TL'yi toplu şekilde almak isteyenler detayları merak etti. Peki emekli vatandaşların yeni maaşı, promosyon ödemesi ve ikramiyesi kaç TL oldu?

Emekliye Üç Yerden Ödeme Yapılacak! Toplamda 16 Bin TL Almak İçin Hazırlanın!

Emekli vatandaşlar, oldukça fazla ödeme almak için hazırlanıyor. Önümüzdeki ay emekli maaşının yanı sıra çeşitli SGK kaynaklı ödemeler yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın son açıklamasıyla birlikte ikramiyede kaç TL ödeneceği de belli oldu.

Emekliye 2000 TL İkramiye!

Öncelikle emeklilere 1100 TL olarak verilen ikramiye, bu sene 2000 TL olarak ödenecek. Bu da 900 TL'lik zam yapıldığı anlamına geliyor. Her iki bayramda da toplam 4000 TL yani 1800 TL fark ile yeni ikramiyeler hesaplara yatırılacak.

Emekliye 6000 TL Promosyon!

Emeklilere verilecek ortalama promosyon 6000 TL'yi buldu. Emekli maaşınıza göre değişmekle birlikte sizler de tercih edeceğiniz bankaya bağlı olarak yüksek promosyon ödemesi alabilirsiniz. Detaylar bankaların resmi internet sitelerinde paylaşıldı.

Emekliye 7500 TL Maaş!

En düşük emekli maaşı 7500 TL'ye çıktı. Bu durumda emekliler en az bu kadar ödeme alacak. 7500 TL'nin üzerinde maaş alıyorsanız herhangi bir zamla karşılaşmayacaksınız. Dolayısıyla alacağınız ödemelere bakılırsa en düşük 16 bin TL'lik bir toplu ödeme fırsatı sizi bekliyor. SGK emeklileri önümüzdeki ay paraya para demeyecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar