MEDYA KÖŞESİ

Emekli general programda adeta darbe yaptı!

Şiddet dalgası ekranlarda da ilginç polemiklere konu oluyor. CNN Türk'te emekli general adeta programa darbe yaparak, Star yazarını konuşturmadı.

Emekli general programda adeta darbe yaptı!
GAZETECİLER.COM
Hakkari'deki saldırı sonrası ekranlarda 'terör ve PKK' konulu programlardan geçilmez oldu. Özellikle 'uzman' sıfatıyla ekranda boy göteren emekli askerlerin girdikleri polemikler giderek ilginleşiyor. CNN Türk ekranlarında konuyu tartışmak için bir araya gelen isimler arasında ilginç polemikler yaşandı.

Star yazarı Mehmet Metiner ile emekli general Nejat Esen arasında ilginç bir tartışma yaşandı. Metiner'in sözünü program boyunca kesen Esen adeta Star yazarına nefes aldırmadı. Hızını alamayan emekli asker bir ara işi abartıp, hem moderatörü fırçaladı hem Metiner'i. Canlı yayında, Star yazarına müdahale eden Esen 'Benim olduğum yerde böyle konuşmazsanız' diyerek izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Moderatör Yavuz Oğhan'ın uyarıları da işe yaramayınca CNN Türk ekranlarında bie emekli asker şovu yaşandı. İlginç olan bir diğer nokta da hükümete yakınlığıyla bilinen Metiner'in kayda değer ve farklı bir şey söylememiş olmasıydı. Yani stüdyoda emekli askerin tepkisini karşılayacak bir ifade kullanılmamıştı.

'Ben senin burada böyle konuşmana müsaade etmem. Benim olduğum yerde kimse böyle konuşamaz. Demokrasi, özgürlük falan tamam ama böyle konuşmak mı demokrasi oluyor? Böyle konuşamazsanız...

İşte o anlar:

Yorumlar