MEDYA KÖŞESİ

Ekşi Sözlük'ün yeni gözdesi Gülay Özdem...

İnternetin en popüler sitelerinden biri olan Ekşi Sözlük'te şimdi yeni bir 'güzellik' tartışması var.

Ekşi Sözlük'ün yeni gözdesi Gülay Özdem...

İnternetin en popüler sitelerinden biri olan Ekşi Sözlük, bir bakıma da ünlülerin barometresi gibi. Kim ne kadar seviliyor, nefret ediliyor, gençler onu nasıl görüyor, aksayan veya eksik yönleri, her şey Ekşi Sözlük'ten görülüyor. Çünkü bu siteye her gün yüzlerce genç düşüncesini iletiyor.

Dün akşam NTV'deki çok zor canlı yayını başarılı yöneten Gülay Özdem'in durumunu merak ettim. Yoo... Geçmişini değil, gençlerin gözündeki yerini... Bakalım bu genç haberci kızı gençler ne kadar seviyor diye... Çok ilginç; gençler aynen benim gibi Gülay'ı, ustası Banu Güven ile kıyaslayarak değerlendiriyor. Kimine göre Banu Güven bir tane. Kimse onun yerini alamaz. Kimine göre de NTV'nin yeni kraliçesi...

İleride ne olur bilmiyorum ama Gülay Özdem NTV'ye daha yeni geldi. Ben 24'teki çalışmalarını staj olarak görüyorum. Yeni olmasına rağmen çok başarılı buluyorum. Bazen yorgun olup, çok hata yapıyor. Hatta Banu Güven'den daha iyi spiker. Güzellik de ise Ekşi Sözlük'teki gibi herkesin zevki başka. Banu Güven'in son günlerde çok güzelleştiğini de belirtmek görevim. Bir şey oldu, çok hoş kadın oldu.

Aykut IŞIKLAR - Bugün

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar