MEDYA KÖŞESİ

Ekrem Dumanlı'dan Onur Öymen'e sert cevap!

Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, CHP'li Onur Öymen'e zehir zemberek sözlerle yanıt verdi.

Ekrem Dumanlı'dan Onur Öymen'e sert cevap!
Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, CHP'li Onur Öymen'e zehir zemberek sözlerle yanıt verdi.

Brüksel hattında Ergenekon müdafaası

CHP Brüksel'de bir kez daha sert bir kayaya çarptı. Kendilerinin AB standartlarında bir parti olduğunu, basın özgürlüğüne bu yüzden önem verdiğini anlatacağına, dünyaca referans kabul edilen Today's Zaman'a dil uzatmaya kalktılar.

Bir medya grubu diyerek bazı yakışıksız sözler de sarf ettiler. Her konuştuğu sözle toplumun bir bölümünü CHP'ye düşman eden Onur Öymen bu sefer de Zaman'ı hedef aldı. Ona CHP milletvekili Osman Coşkunoğlu de iştirak etti. Neden yalan söyledikleri sorulunca 'Ben medya grubu ismi vermedim ki!' gibi kurnaz(!) bir cevapla diplomasi yapıyorlar güya. Aslında bu daha önce de yapılmış bir nezaketsizlik. Ergenekon'un resmî avukatlığını da yapan CHP milletvekili Şahin Mengü de siyasi terbiyeye yakışmayacak laflar söylemiş, Brüksel'in en saygın gazetecilerinden biri olan Selçuk Gültaşlı hakkında ileri geri konuşmuştu.

Bazı CHP'liler bunu maalesef ısrarla yapıyor. Brüksel'de e-mail zincirlerine yalan yanlış bilgiler ekleyerek kendilerini küçük düşürecek işler çeviriyorlar. Sebep? Ergenekon örgütü hakkında gerçekleri yazıyoruz diye. Sık sık basın özgürlüğünden dem vuran bazı CHP'lilerin Ergenekon'a gösterdikleri müsamahayı genellikle kendileri gibi düşünmeyen bir basın kuruluşundan esirgemeleri tutarsız bir durum. Avrupa Birliği üyeleri CHP'nin AB standartlarından ne kadar uzak olduğunu, basın özgürlüğünden nasıl mahrum kaldıklarını bir kere daha görüyor ve Brüksel'e giden bu tip heyetler en çok CHP'ye zarar veriyor.

Ekrem Dumanlı - Zaman

ÖYMEN'İN ZAMAN GAZETESİNİ HEDEF ALAN SÖZLERİ İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar