MEDYA KÖŞESİ

Ekranda yüz kızartan namus kavgası!

Son Kale, Esra Cehyan tadında bir kavgaya sahne oldu. Reha Muhtar, Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar namus kavgasının tam ortasına düştüler.

Ekranda yüz kızartan namus kavgası!
GAZETECİLER.COM
Kanaltürk'ün sansasyonel triosu Reha Muhtar, Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar Son Kale'de bu kez birbirleriyle değil yayına konuk aldıkları teknik direktörle kapıştılar. Hararetli futbol programı Esra Ceyhan tadında bir kavgaya sahne oldu.

Bank Asya 1. Ligi'nde oynanan maçta Samsunspor, Mersin İdman Yurdu maçında Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova ağabeyi tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Medyada geniş yer bulan olayın mağduru olan Yeşilova canlı yayında Toroğlu ve Çakar'ın hışmına uğradı.

Bıçaklama olayının perede arkasında hayli karışık bir aşk ve ihanet öyküsü var. İddialara göre, bıçaklanan teknik direktör, yeğeninin eşi ile ilişkiye girmişti. Yeşilova'yı bıçaklayan kardeşi ise sözkonusu 'yeğen'in babası. Görüldüğü gibi olay hayli karışık.'ye telefonla katılan kavgalı iki kardeşin tartışması karşılıklı hakaretlere vardı. Yeğen Yeşilova amcasına '2003'te karımla ilişkin var mıydı?' diye sorup 'Karımı neden düz...' diye devam edince başlayan gerilim Yüksel Yeşilova cevabıyla çığrından çıktı: 'Soruya bak karına sahip çıksaydın'

Ancak Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar devreye girince Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova çok zor anlar yaşadı. Yeşilova'nın kariyerini mercek altına alan Toroğlu ve Çakar canlı yayın konuklarını adeta rezil ettiler.

İşte o anlar:



ÇOK OKUNANLAR