MEDYA KÖŞESİ

Ece Üner'den canlı yayında BDP tepkisi

Ece Üner, BDP Eş Başkanı Kışanak'ı ağırladığı canlı yayın bağlantısına Üner'in konuğunu sıkıştırmak için gösterdiği çaba damga vurdu.

Ece Üner'den canlı yayında BDP tepkisi
GAZETECİLER.COM
BDP'nin başlattığı sivil itaatsizlik eylemleri Habertürk ekranlarında Akşam Raporu'nda tartışıldı. Ece Üner'in modere ettiği programa BDP Eş Başkanı Gültan Kışanak konuk oldu.

Kışanak'ın Diyarbakır'daki eylemin ortasından katıldığı yayına Üner'in konuğunu sıkıştırmak için gösterdiği çaba damgasını vurdu. Üner, BDP milletvekilleri Bengi Yıldız ve Sabahat Tuncel'in medyaya yansıyan görüntülerine vurgu yaparken yer yer tepkisini göstermekten de çekinmedi.

Kışanak'a 'öz eleştiri vermeyecek misiniz?' diye çıkışan Üner özeleştirel bir cevap almayınca konuğunun üstüne gitmeye devam etti. Kışanak, Tuncel ve Yıldız'ı polisin yaptığı sert müdahaler nedeniyle savununca Üner bu kez Eş Başkan Selahattin Demirtaş'ın 'keşke yaşanmasaydı' dediğini hatırlatarak 'BDP'de bir çatlak, bir bölünme mi var?' diye sordu. Bunun üzerine Kışanak, Demirtaş'la o açıklamayı birlikte yaptıklarını hatırlattı.

Canlı yayında hayli gergin diyalogların yaşandığı bağlantıda Habertürk spikeri, BDP Eş Başkanı'na yaklaşan seçimleri hatırlatarak 'oy hesabı mı yapıyorsunuz?', 'Halkı polisle karşı karşıya mı getirmek istiyorsunuz?', 'Eylemlerin, Öcalan'ın açıklamalarıyla denk gelmesi tesadüf mü?' gibi sorularla program boyunca konuğunu sıkıştırmaya çalıştı.

İşte o anlar:


ÇOK OKUNANLAR