MEDYA KÖŞESİ

Ebru Şallı'ya canlı yayında sürpriz

Ebru Şallı, TV8'de sunuculuğunu yaptığı "Ebruli" programında kendisine yapılan sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı .

Ebru Şallı'ya canlı yayında sürpriz

Ebru Şallı, TV8'de sunuculuğunu yaptığı "Ebruli" programında kendisine yapılan sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Ebru Şallı, Ebruli adlı televizyon programında düzenlenen sürpriz doğum günü kutlaması karşısında duygulu anlar yaşadı. Programa önce telefon bağlantısı ile katılan Ebru Şallı’nın yakın arkadaşları Seren Serengil ve Cengiz Abazoğlu’nun güzel sözleri karşısında gözyaşlarını tutamayan Ebru Şallı bir anda iki ünlü ismi karşısında ellerinde pasta ile görünce çok mutlu oldu. Hiç beklemediği bir sürpriz doğum günü kutlaması ile karşılaşan Şallı’nın doğum gününü kutlamak için yayına eşi Harun Tan, annesi Şefiye Şallı ile sanatçı Can Gürzap ve Selda Bağcan telefon ile canlı yayına bağlandı. Harun Tan canlı telefon bağlantısında “İşi gücü bıraktım seni seyrediyorum kopamıyorum ekrandan gözlerim kamaştı” dedi. Aynı anda yayında Tan’ın ve eşine gönderdiği güller Şallı’ya verildi. Güllerin Ebru Şallı’nın yanında sönük kaldığını dile getiren Harun Tan eşine “ Seni ilk günkü gibi seviyorum” diyerek doğum gününü kutladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar