MEDYA KÖŞESİ

Dündar kazık attı Birand ve Kırca yemedi

Uğur Dündar'ın M. Ali Birand ve Ali Kırca ile yaptığı centilmenlik anlaşmasını bozarak bu akşam ekrana dönmesine rakipleri nasıl cevap verdi?

Dündar kazık attı Birand ve Kırca yemedi
GAZETECİLER.COM- Üç ünlü anchorman aralarında "centilmenlik" anlaşması yapmışlardı. O anlaşmayı Uğur Dündar bozdu, rakiplerine okkalı bir kazık atıp dün akşam ekrana çıktı.

Uğur Dündar, M. Ali Birand ve Ali Kırca aralarında yeni yayın dönemine başlama konusunda centilmenlik anlaşması yapmışlardı.

-"Yeni yayın dönemine üçümüz aynı tarihte başlayalım. 12 Eylül'deki referandumdan önce ekrana çıkmayalım" diyerek söz kesmişlerdi.  

Fakat Uğur Dündar bu söze yere çaldı ve dün akşam Birand ile Ali Kırca'yı şoke ederek ekrana çıktı. Dündar'ın centilmenlik anlaşmasını Gazeteciler.com duyurmuştu. Merak edilen ise bu son dakika kazığına Birand ile Kırca'nın nasıl karşılık verecekleriydi.

DÜNDAR EKRANDA KIRCA VE BİRAND YOK

Uğur Dündar'ın "şık" olmayan bu hareketi sonrasında Mehmet Ali Birand ile Ali Kırca'nın ekrana çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu. Dün akşam ana haberleri açtığımızda gördük ki Birand ile Kırca, Dündar'ın gazına gelip apar topar ekrana dönmemişti. Kanal D ana haber bültenini her zamanki gibi Deniz Arman sunarken, Show ana haber ise Korcan Karar'a emanetti.

Ortada bir centilmenlik anlaşması kalmadığına göre Birand ve Kırca'nın ekrana dönüşleri hala merak konusu. 12 Eylül'e kadar ekrana çıkmama kararlarını sürdürecekler mi yoksa Dündar'ın bu oyununa düşecekler mi? Bekleyip göreceğiz.

[photos]